Beşiktaş'a Interli Yıldız

Talisca'nın yerine yapılacak ofansif orta saha takviyesi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'a sürpriz bir transfer önerisi geldi.

Talisca'nın yerine yapılacak ofansif orta saha takviyesi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'a sürpriz bir öneri geldi.

Geçtiğimiz günlerde İtalya'ya bir çıkarma yapan yönetici Umut Güner'in Destro için Bologna ile girişimlerde bulunurken, flaş bir görüşme yaptığı kaydedildi.

Güner'in Çizme'de Inter'li oyuncu Joao Mario'nun menajeri Leonel Batista ile masaya oturduğu kaydedildi.

25 yaşındaki futbolcu için Güner'e bilgi veren Portekizli menajerin, oyuncunun transfere açık olduğunu söylediği bildirildi.

Ayrıca kulübü Inter'in de geçen sezonu West Ham'a gönderdiği Portekizli yıldız bir kez daha kiralamaya yoluna gidebileceği ifade edildi.

Q7 VE PEPE KISKACI

Öte yandan Mario'nun Portekiz milli takımdan arkadaşları olan Pepe ve Quaresma da transferde kilit rol oynayabilir.

İkilinin, yönetimden haber gelmesi durumunda milli takım kampında oyuncuyu ikna etme çalışmalarına başlayacağı dile getirildi.

2016-17 sezonu başında Sporting'den Inter'e 40 milyon Euro'ya transfer olan tecrübeli futbolcu, geride bıraktığımız sezonun devre arasında 1.2 milyon Euro karşılığı Ada'nın yolunu tutmuştu.

DEVRE ARASINDA DA GÖRÜŞTÜLER

Bu Joao Mario'nun Beşiktaş'ın gündemine ilk gelişi de değil. Gelen haberlere göre, oyuncu devre arasında West Ham'a kiralandıktan sonra menajer Batista, Nisan ayında da Beşiktaş'ın kapısını çaldı.

Batista'nın siyah-beyazlı yönetime, "Sezon sonu Talisca için 21 milyon Euro ödemeyin. Sizen Joao'yu uygun bir rakama getirebilirim" teklifinde bulunduğu kaydedildi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI