Beşiktaş'a öyle bir hediye geldi ki... Böyle Beşiktaşlılar da var

Beşiktaşlı taraftar Hakan Gürkan, yıllardır biriktirdiği Beşiktaş dergi ve gazete arşivini Siyah-Beyazlı kulübün müzesine hediye etti.

Beşiktaşlı taraftar Hakan Gürkan, yıllardır biriktirdiği Beşiktaş dergi ve gazete arşivini Siyah-Beyazlı kulübün müzesine hediye etti. 
1996 Yılı'nda Türkiye'nin Kardak çıkarmasında görev alan Gürkan 40 yıllık arşivini Beşiktaş Kulübü'ne hediye etti. 
Gürkan, ''Yıllardır biriktirdiğim Beşiktaş dergi ve gazetelerini kulübümüze hediye etmek beni çok mutlu etti. Umarım kulüp arşivlerimizde kulübümüzle ilgili önemli bilgi kaynaklarından biri olur'' dedi. 
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Gürkan'a teşekkür ederken, ''Hakan Bey'in bu eşsiz arşivi Beşiktaş Kulübü'ne verilmiş en güzel hediyelerden biri oldu. Beşiktaş'ı büyüklüğü büyük taraftarı sayesinde. Dergilere bakarken büyük tarihimize yolculuk yaptım. Bu sevgi bizi daha da kamçılıyor Kendisine teşekkür ederiz'' dedi. 

İşte Hakan Gürkan'ın Beşiktaş Kulübü'ne hediye ettiği dergi ve gazetelerden bir bölümü 

































EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI