Beşiktaş'ın ilk tranfseri dünya yıldızı oluyor

Son Beşiktaş dakika haberi... Beşiktaş'ın ilk transferi dünya yıldızı oluyor!

Son dakika Beşiktaş transfer haberi... Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona Valerien Ismael ile başlayan Beşiktaş, alınan kötü sonuçların ardından Şenol Güneş'i takımın başına getirmişti. Şampiyon hoca ile ligin ikinci yarısında büyük bir çıkış yakalayan siyah-beyazlı takım, gelecek sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla hazırlanırken, dünyaca ünlü yıldızın transferi için sona gelindi. İşte son dakika Beşiktaş transfer haberinin tüm detayları...

Yeni sezonda Valerien Ismael ile art arda kötü sonuçlar alan Beşiktaş, çareyi daha önce siyah-beyazlılarla 2 kez şampiyonluk yaşayan Şenol Güneş'de buldu.


Tecrübeli çalıştırıcının gelişiyle beraber özellikle sezonun 2. yarısında artan bir form grafiği sergileyen siyah-beyazlı ekip, 74 puanla 3. sıraya kadar yükseldi.

Fransız teknik adam ile ligde 10 maça çıkan Kara Kartal, Şenol Güneş'le birlikte büyük bir çıkış yakalamayı başardı.

Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ın başında toplamda 24 maça çıkan 70 yaşında çalıştırıcı bu karşılaşmalarda 17 galibiyet alırken 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.


TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bu sezon ligde istediği başarıyı elde edemeyen Beşiktaş'ta gelecek sezon hazırlıkları başladı.

Son dakika haberi: Beşiktaş'ın ilk transferi dünya yıldızı oluyor! Sözlü anlaşma tamamlandı...

Gelecek sezona şampiyonluk parolası ile başlamaya hazırlanan siyah-beyazlılar Kolombiyalı dünya yıldızı James Rodriguez ile sözlü olarak anlaşma sağladı.


BEŞİKTAŞ'IN YENİ YILDIZI JAMES RODRIGUEZ

Bu sezon ligde ve kupada istediği başarıyı elde edemeyen Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gelecek sezon kadro çalışmalarına başladı.

Nisan ayında Olimpiakos ile yolları ayırdıktan sonra kulüpsüz kalan 31 yaşındaki James Rodriguez'in menajeri ile Beşiktaş yönetimi görüşmelere başladı.

Yapılan görüşmeler sonucunda her iki taraf sözlü olarak anlaşma sağladı.

Ancak Kolombiyalı oyuncu, Beşiktaş ile resmi anlaşma sağlamak için yönetimden haber bekliyor.

Siyah-beyazlılardan geri dönüş bekleyen James Rodriguez formunu korumak için Kolombiya milli takım tesislerinde bireysel çalışmalarını sürdürüyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Son olarak Olimpiakos forması giyen 31 yaşındaki deneyimli orta saha James Rodriguez 23 maçta 5 gol, 6 asist ile skora katkı sağladı. 

Star

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI