Beşiktaş'ın Kadrosu Açıklandı... 3 Önemli Eksik

Beşiktaş'ın Fatih Karagümrük maçı kamp kadrosu belli oldu. N'Sakala, Hasic ve Güven Yalçın kadroda yer almayan isimler oldu.

Beşiktaş'ın Fatih Karagümrük maçı kamp kadrosu belli oldu. N'Sakala, Hasic ve Güven Yalçın kadroda yer almayan isimler oldu. 

Süper Lig'in 20. haftasında Karagümrük ile Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta bu maçın hazırlıkları tamamlandı. Kamp kadrosu belli olan siyah-beyazlılarda N'Sakala, Hasic ve Güven Yalçın kadroda yer almadı.

Siyah-beyazlı takımın Karagümrük maçının kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Valentin Rosier, Francisco Montero, Welinton, Domagoj Vida, Rıdvan Yılmaz, Serdar Saatçı, Josef de Souza, Oğuzhan Özyakup, Atiba Hutchinson, Necip Uysal, Adem Ljajic, Dorukhan Toköz, Bernard Mensah, Kevin N'Koudou, Vincent Aboubakar, Cyle Larin, Rachid Ghezzal, Atakan Üner, Gökhan Töre.

Galatasaray maçında alınan 3 puanla zirvedeki yerini koruyan Beşiktaş, saat 16:00'da Olimpiyat Stadı'nda Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Bu maçın hazırlıklarını Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde tamamlayan siyah-beyazlılarda kamp kadrosu da belli oldu. Genç oyunculardan Kartal Kayra Yılmaz ve Erdoğan Kaya kadroya alınmazken, bu isimlerin yanı sıra Fabrice N'Sakala, Ajdin Hasic ve Güven Yalçın da Karagümrük maçının kadrosunda yer almadı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI