Beşiktaş'ın Transfer Bombaları

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Denizlispor'u 3-0 gibi farklı skorla geçen Beşiktaş, şampiyonluk yolunda hata yapmadı.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Denizlispor'u 3-0 gibi farklı skorla geçen Beşiktaş, şampiyonluk yolunda hata yapmadı. Gözünü transfere çeviren Kara Kartal, geçtiğimiz hafta Kadıköy'de oynanan maçta Fenerbahçe'yi deviren Göztepeli Halil Akbunar'ın peşine düştü. Beşiktaş, Halil'in yanı sıra 3 ismi daha kadrosuna katmak için harekete geçti. 

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk kovalayan Beşiktaş, Göztepe'nin yıldızlarına adeta hücum etti. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın yönetiminde yaz transfer döneminde yerli oyunculara ağırlık verecek olan Kara Kartal, Göztepe'den bir yıldıza daha kancayı taktı.

Daha önce sarı-kırmızılı ekipte forma giyen orta saha oyuncusu Yalçın Kayan, takım kaptanı Halil Akbunar ve stoper Alpaslan Öztürk'e talip olan Beşiktaş, bu kez de yine savunmada forma giyen Atınç Nukan'ı da listesine aldı.

Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın yönetime, "Ya Alpaslan, ya da Atınç'ı alın" isteğinde bulunduğu ve siyah-beyazlıların da her iki oyuncuya birden teklifini götürdüğü belirtildi.

Beşiktaş'tan Halil Akbunar bombası! Ve 3 isim daha

Yeni Asır'ın haberine göre; Beşiktaş altyapısından yetişen ve A takımda 8 sezon forma giydikten sonra Alman kulübü Redbull Leipzig'e transfer olan ve 2019- 2020 sezonu başında transferin son gününde Göztepe'ye gelen Atınç'ın sözleşmesi sezon sonunda son eriyor.

YÖNETİM BIRAKMAYACAK

Bu sezon Göztepe'de gösterdiği performansla dikkat çeken Atınç Nukan'ın  Beşiktaş'ın teklifine nasıl yanıt vereceği merak konusu oldu. Yönetim sezon sonunda boşa çıkacak Alpaslan ve Atınç'a gelen transfer teklifler üzerine harekete geçti.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI