Beşiktaş'ta Derbi Bilmecesi

Beşiktaş, Fenerbahçe derbisi için geri sayımda...

Başakşehir maçında fazla şans bulamayan futbolcuları oynatan Yalçın’ın, Fenerbahçe derbisinde iyileşen isimleri mi yoksa, yine gençleri mi sahaya süreceği henüz belli olmadı. 

Milli ara sonrası ligdeki ilk maçında Başakşehir'i ciddi eksiklerine rağmen 3-2'lik skorla geçmeyi başaran Beşiktaş derbi hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Sergen Yalçın, 29 Kasım Pazar günü oynanacak derbi maçı öncesi bir tercih yapmak zorunda.

Genç teknik adam eksikler nedeniyle Başakşehir karşılaşmasında Rıdvan, Necip, Montero, Dorukhan gibi fazla forma şansı bulamayan genç isimlere şans vermiş; hatta 19 yaşındaki Erdoğan Kaya'yı oyuna sürmüştü. Siyah-BeyazlılardaaAyrıca sakatlıktan yeni çıkan N'Koudou da son 25 dakika şans bulmuştu.

SAVUNMA HATTI GERİ DÖNÜYOR

Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın Başakşehir karşısında önemli bir zafere imza atan genç ağırlıklı kadroya mı yoksa sakatlık ve karantinadan dönecek tecrübeli isimlere mi yer vereceği merak konusu oldu. Yalçın, son açıklamasında N'Sakala ve Rosier'in derbide oynayabileceğini ifade ederek tecrübeli isimlere kapıyı yeniden açtı.

Sergen Yalçın'ın genç Rıdvan'ı mı yoksa tecrübeli N'Sakala'yı mı derbide oynatacağı, yetişmeleri halinde Vida-Welinton ikilisine derbide şans verip vermeyeceği merakla bekleniyor. Genç Ajdin Hasic de şans bekleyen isimler arasında.

LJAJIC'İN SON ŞANSI

Kara Kartal'ın Sırp yıldızı Adem Ljajic için Fenerbahçe derbisi belki de son şans olacak. Bu sezon isteksiz görüntüsüyle dikkat çeken Adem Ljajic, 4 Ekim'deki G.Birliği maçı sonrası ilk kez geçen hafta Başakşehir karşısında süre aldı. 29 yaşındaki futbolcudan, bu hafta sonundaki Fenerbahçe derbisinde şans bulması durumunda eski günlerini aratmayacak bir performans sergilemesi bekleniyor.

ATIBA FARK YARATIYOR

Pazar günü oynanacak derbide Beşiktaş'ın kozu 37'lik Atiba, F.Bahçe'nin kozu ise 33'lük Gustavo olacak. Takımlarının liderleri olan, taraftarların sevgilisi haline gelen, sahada basmadık yer bırakmayan ve her hafta üstüne biraz daha koyan iki oyuncunun istatistikleri ise oldukça dikkat çekici. Ancak Atiba özellikle ofansif hamleleri ile Gustavo'ya büyük üstünlük kurmuş durumda.

1 NUMARA UTKU'NUN

Beşiktaş'ta cezası süren genç Ersin Destanoğlu'nun yerine F.Bahçe derbisinde kaleyi bir diğer genç file bekçisi Utku Yuvakuran koruyacak. Utku Yuvakuran, Başakşehir maçının en başarılı futbolcuları arasındaydı. Beşiktaş'ın yedek kulübesinde de 16 yaşındaki Emre Bilgin yer alacak.

Fotomaç 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI