Beşiktaş'ta transfer zirvesi

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın yöneticilerle yaptığı görüşmede mevcut kadronun Süper Lig için yeterli olacağını söylediği kaydedildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın yöneticilerle yaptığı görüşmede mevcut kadronun Süper Lig için yeterli olacağını söylediği kaydedildi. Siyah-beyazlı ekip, transferde birçok isimle görüşmesine rağmen şu ana kadar her hangi bir isme resmi imza attıramadı.

Beşiktaş’tan ‘bekle gör’ taktiği

Skorer’de yer alan habere göre transferdeki belirsizlik nedeniyle paniğe gerek olmadığını düşünen deneyimli teknik adamın, bir kaç takviyeyle bile bu kadroyu şampiyonluk yarışına sokabileceğini yakın çevresine ifade ettiği bildirildi. Bankalar Birliği’nin toplantısından sonra olumlu bir sonuç çıkması halinde ciddi takviyeler yapmayı planlayan yönetim, aksi durumda ise Abdullah Avcı’nın da isteği olan mevcut kadroyu korumaya çalışacak. Ancak herhangi bir ilk on bir oyuncusunun gitmesi halinde ayrılanların yerine adam alacak olan yönetim, ayrıca alt yapıdaki bazı futbolcularını da yedek kulübesine dahil edecek.

Abdullah Avcı, hangi bölgelere takviye istedi 

Sol bek, sağ bek, sağ kanat, sol kanat, sol stoper ve defansif orta saha oyuncusu almayı planlamasına rağmen bir yandan da maddi sıkıntıları göz önünde bulunduran yönetim, önümüzdeki günlerde Avcı’yla yine bir araya gelerek geniş kapsamlı bir transfer toplantısı yapacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI