Beşiktaş'tan Victor Ruiz Açıklaması

Beşiktaş Kulübü, sözleşmesini feshederek Siyah-Beyazlı kulüpten ayrılan Victor Ruiz'le ilgili açıklama yayınladı.

Beşiktaş Kulübü, sözleşmesini feshederek Siyah-Beyazlı kulüpten ayrılan Victor Ruiz'le ilgili açıklama yayınladı. 

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şöyle; 

Camiamıza ve Kamuoyuna Duyuru

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde İspanya'nın Villarreal takımından Kulübümüze transfer edilen futbolcu Victor Ruiz Torre 30.06.2022 tarihinde bitecek sözleşmesini tek taraflı olarak fesh ettiğini tarafımıza bildirmiştir.

Kulübümüz futbolcu Victor Ruiz Torre'ye pandemi öncesi tüm ödemelerini eksiksiz şekilde yapmasına rağmen, pandemi dönemini kapsayan ödemeler konusunda görüşmeyi kabul etmemiş, lige ara verilen dönemin alacaklarını da herhangi bir görüşmeyi kabul etmeyerek, sezon bitmeden tarafına ödenmesini talep etmiştir.

Futbolcunun tek taraflı şekilde gerçekleştirmiş olduğu fesih spor yargısına taşınacak olup, kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda vakit kaybetmeden girişimlerde bulunulacağını camiamızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

Beşiktaş JK

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI