''Bitti'' denilen transfer için şok açıklama

Guilherme'nin menajerinden şok açıklama; ''Beşiktaş'la anlaşamadık!''

Beşiktaş'ın Yeni Malatyaspor'dan transfer etmek istediği Guilherme ile siyah-beyazlı ekip anlaşamadı. Guilherme'nin menajeri, anlaşmanın neden olmadığını sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla açıkladı.


Devre arasında takıma takviye arayışındaki Beşiktaş, Yeni Malatyaspor’un Brezilyalı futbolcusu Guilherme’yi transfer etmek için girişimlere başlamıştı. Yeni Malatyaspor ile anlaşan Beşiktaş yönetiminin, Guilherme’nin menajeri ile yaptığı görüşmeden olumsuz yanıt çıktı.
Guilherme’nin menajeri, yaptığı açıklamada “Transfer konusunda Beşiktaş ile yaptığımız görüşmelerde anlaşma sağlayamadık. Beşiktaş ile Türkiye Futbol Federasyonu limitleri sebebiyle anlaşamadık. Ama Guilherme, Süper Lig’in en değerli oyuncularından biri olmaya Malatyaspor formasıyla devam edecek” dedi.

İtalyan ekibi Benevento’dan 2018 yılında Malatya’ya gelen Guilherme, Yeni Malatyaspor forması ile bu sezon çıktığı 24 resmi maçta 7 gol atarken 4 de asist yaptı. (

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI