Burak Yılmaz'ı bırak, Oğuzhan Akgün'e bak!

Korkusuz Kalem Şemsi Birben yazdı...

Beşiktaş'ın Burak yılmaz transferinde sona geldiği belirtiliyor. 

Şöyle bir bakıyorum ben dahil taraftarın büyük çoğunluğu Burak yılmaz transferine karşı. 

Burak Yılmaz'ın saha içinde ve saha dışındaki davranışları çok beğenilmiyor. zamanında kendisine büyük destek vermiştim. Bizim camiamızdan yetişen Fikret Yılmaz'ın oğlunun genç yaşta Antalyaspor'dan transfer edilmesine alkış tutup, Holosko'nun transferi için Koray Avcı ve üzerine de 5 milyon euro  verilmesine karşı çıkmıştım. Burak Yılmaz'ın henüz 24'inde gönderilmesi eski başkan Yıldırım Demirören'in fiyasko işlerinden biriydi. 

Bugün Burak yılmaz'a 2.5 milyon euro verileceği belirtiliyor. Burak Yılmaz'ın menajeri de yakın dostlarından biri eski teelevizyon yönetmeni Nejdet Ergezen. 

Burak'ın transferlerinde menajeri nedense astronomik ücretler alıyor. Burak Yılmaz Çin'e transfer olurken 1.5 milyon euro, Trabzonspor'a giderken de menajeri 800 bin euro para verilmiş gözüküyor. Menajerin Beşiktaş'tan da 800 bin euroya lakın para alacağı konuşuluyor. 

Tabii son yılların modası imza parası da buna eklenirse Beşiktaşlılar formasını giymesini istemedikleri bir futbolcuyu 3 yıllığına 60 milyon TL'yi aşan bir ücretle izleyecekler 

34 yaşında futbolun son demlerine gelmiş bir futbolcu için yazıktır, günahtır. Alma Burak'ı,, yazıktır, günahtır...  Yap en güzel FEDA'yı! 

Oğuzhan Akgün'e verin formayı 

Benim Beşiktaş yönetimi'ne bir teklifim var. Beşiktaş'ın U 17 takımında harika bir golcü var. Bir kaç kez izledim. Fiziki özellikleri Burak Yılmaz'ı andıran bir golcü ismi Oğuzhan Akgün... Sol ayağını da harika kullanıyor. 

Beşiktaş alt yapısında son yıllarda beğendiğim belki de tek oyuncu diyebilirim. 

2001 doğumlu Oğuzhan geçen sezon 24 maçta 21 gol kaydetti. 

Bu sezon da harika bir performans gösteriyor. 

Şu anda Oğuzhan'ı seyretmek için özel olarak Beşiktaş'ın  U 17 ve 19 maçlarına gelenleri biliyorum. 

Rakip teknik direktörler bile Oğuzhan'ı hayranlıkla izliyor. Galatasaray teknik kadrosunda çalışan bir arkadaşım Oğuzhan için, "Geleceğin en büyük golcüsü" yorumunu yaptı. 

Şenol Hocam lütfen artık cesaretli ol. 

Ver formayı Oğuzhan'a bak gör tribünler onu nasıl bağrına basıyor. 

Genç adam, hırslı, yetenekli ve başarıya aç. Sahtekarlığı da yok. Şeref'iyle Hakkıyla oynayan bir bir gençle tribünler coşsun. Nasıl Güven Yalçın, Dorukhan Toköz formayı kaptı, 60 milyonu Burak için vereceğine Oğuzhan'la sahaya çıkalım. Yenilirsek de Oğuzhan'la yenilelim.

Gelecekte de kazanan Beşiktaş olsun. 

ŞEMSİ BİRBEN


İşte Oğuzhan Akgün'ün müthiş golleri; 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI