Çarşı, Irkçılığa Karşı Yapılan Gösterilere Katıldı

Beşiktaş Çarşı Grubu, ABD'de gerçekleşen ırkçılığa karşı yapılan gösterilere katıldı.

ABD'nin Minnesota eyaletindeki Minneapolis kentinde George Floyd isimli bir siyahinin polis tarafından gözaltına alınırken öldürülmesine gelen tepkiler gün geçtikçe büyüyor. ABD halkı, yaşanan olayı protesto etmek için sokaklara döküldü, gerçekleştirilen eylemlerde ilginç görüntülere rastlandı. Beşiktaş taraftar grubu Çarşı da protestolarda boy gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde Amerika Birleşik Devletleri (ABD)’nin Minnesota eyaletinin Minneapolis kentinde George Floyd adında bir siyahinin bir polis tarafından gözaltına alınırken öldürülmesi üzerine gelen tepkiler ve eylemler gün geçtikçe artıyor.

George Floyd'un bir polis memuru tarafından dakikalarca dizinin boynuna bastırılması ve nefessiz kalarak öldürülmesi nedeniyle ABD vatandaşları ve ülkede yaşayan çoğu kişi tarafından yapılan protestoda Beşiktaş’ın taraftar grubu Çarşı’da yer aldı. Bir kamyonetin arkasına yazılan yazıyla dikkat çeken Çarşı'nın o anları kameraya işte böyle yansıdı. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI