Doğukan İnci İçin Resmi Transfer Açıklaması

Karşıyaka teknik direktörü Soner Tolungüç, Beşiktaş'ın; Doğukan İnci teklifini resmen açıkladı.

Bu sezon Spor Toto 3. Lig'de 24 maçta 12 gol ve 5 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çeken Doğukan İnci, Süper Lig devlerinin radarına girdi. Fenerbahçe'nin Tahir Karapınar'ın referansıyla 2.5 milyon TL'yi gözden çıkardığı genç yıldız adayına Beşiktaş'ın da teklif götürdüğü ortaya çıktı. Karşıyaka teknik direktörü Soner Tolungüç, Beşiktaş'ın; Doğukan İnci teklifini resmi olarak açıkladı. 

Gelecek sezonun kadro yapılanma çalışmalarını sürdüren ve yeni yabancı kuralı sebebiyle yerli oyunculara ağırlık veren Beşiktaş ve Fenerbahçe transferde karşı karşıya geldi. İki ezeli rakip Karşıyaka'nın genç futbolcusu Doğukan İnci'yi transfer etmek istiyor. Sarı-lacivertli takımın bir süredir peşinde olduğu 21 yaşındaki oyuncu için Beşiktaş'ın da devreye girdiği ortaya çıktı.

FENERBAHÇE 2.5 MİLYON TL ÖNERDİ!

Tahir Karapınar'ın önerisiyle genç yıldız adayını gündemine alan Fenerbahçe, Karşıyaka'ya 2.5 milyon TL teklif yapmıştı.

BEŞİKTAŞ DEVREYE GİRDİ!
Bu transferde Beşiktaş'ın da devreye girdiği öğrenilirken İzmir ekibinin teknik direktörü Soner Tolungüç, bu iddiaları doğruladı.

"BEŞİKTAŞ'TAN DA TEKLİF ALDIK"

Sabah'ın haberine göre Tolungüç, 21 yaşındaki kanat oyuncusu Doğukan İnci'ye birçok kulübün talip olduğunu, Beşiktaş'tan da teklif aldıklarını açıkladı.

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR!
Genç oyuncu için Beşiktaş, pazarlıklarını sürdürürken, İzmir ekibinin 3 milyon TL inadını kırmaya çalışıyor. 2015 yılında Altınordu genç takımından Karşıyaka'ya transfer olan Doğukan, 21 yaşında ve her iki kanatta da görev yapabiliyor. Bu sezon ligde oynadığı 24 maçta 12 gol attı ve 5 asist yaptı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI