Evine dön Vagner Love

Beşiktaşlı taraftarların Vagner Love tepkisi

Beşiktaş'ın Alanyaspor'dan geçtiğimiz sezonun devre arasında bonservisiyle aldığı Vagner Love'a taraftarlar tepki göstermeye devam ediyor.
Geçen sezonun devre arasında kadroya katılan Brezilyalı golcü beklenen performansı gösteremediği için taraftarların tepkisini çekmişti.
Yeni sezonda da Larin ve Negredo'nun arkasında kalan Love, geçtiğimiz hafta oynanan Bursaspor maçında da kadroya alınmamıştı.
Yeşil beyazlılarla oynanan ve 1-1 eşitlikle sonuçlanan maçın sonrasındaki görüntüsü de taraftarların hedefi haline gelmesine neden olmuştu.
Tecrübeli futbolcu, verilen milli arada kısa bir tatil geçirmek için eşiyle birlikte Yunanistan'ın yolunu tuttu.
Mykonos'ta tatil yapan Vagner Love ve eşi Lene Pires, buradaki fotoğraflarıyla bir kez daha taraftarları çılgına çevirdi.
Siyah beyazlı futbol seveler, "Evine dön Vagner", "Beşiktaş'a resmen küfür ediyor" "Yatarak para alıyor" şeklinde tepki gösterdiler.

Brezilyalı eşiyle geçirdiği 3 günlük tatilin ardından tekrar İstanbul'a dönerek dün gerçekleştirilen Beşiktaş antrenmanına katıldı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI