Spor Toto Süper Lig'i dördüncü tamamlayarak UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı elde edemeyen Beşiktaş'ta transfer gündemi durulmuyor. Siyah beyazlıların yıldız oyuncusuna Hollanda'dan talip var.
Hollanda Birinci Futbol Ligi'nde geçtiğimiz sezonu 4. sırada bitiren ve önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi'nde yer alacak olan Feyenoord, Beşiktaş'ta bu sezon oynadığı futbolla teknik direktör Şenol Güneş'in vazgeçilmezi olan yıldız oyuncuya talip oldu.
Fanatik'in haberine göre Feyeenord, Beşiktaş'ın Hollandalı oyuncusu Ryan Babel için 5 milyon Euro (26 milyon TL) tutarında bir bonservis bedelini gözden çıkardı. Daha önceden, eski kulübü Ajax'tan da teklif alan ve bu teklifi, Beşiktaş'la olan sözleşmesi devam ettiği gerekçesiyle reddeden Babel'e önerilen rakam da belli oldu.
Feyenoord'un Babel'e yıllık 2 milyon Euro (11 milyon TL) önerdiği iddia edildi.
2017'nin ocak ayında Deportivo'dan transfer edilen Ryan Babel, Beşiktaş formasıyla çıktığı 70 maçta 23 gol attı. 31 yaşındaki oyuncu bu rakamla kariyerinde, bir teknik direktör yönetimindeki en yüksek gol sayısına da ulaşmaya başardı. Babel, bundan önce Rafa Benitez yönetiminde Liverpool formasıyla 20 gol atmıştı.