İmzası An Meselesi

Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş yönetimi Godin ile çok ciddi mesafe kat etti. SiyaqBeyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın'ın da onayladığı isim ile bir aksilik olmaması durumunda imzaların atılması bekleniyor.

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Daha önce 35 yaşındaki yıldız için 2 milyon 250 bin euro teklif yapan siyah beyazlıların teklifi yükselttiği öğrenildi. Topmercato.com'un İspanyolların dünyaca ünlü basın organı AS'a dayandırdığı habere göre Beşiktaş , başarılı defans oyuncuya senelik 3 milyon euro karşılığında 3 yıllık sözleşme teklif etmeye hazırlanıyor. Yüksek maaşı nedeniyle Cagliari'nin göndermeyi planladığı Godin'in de Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle siyah beyazlılara sıcak baktığı ve kesin kararını önümüzdeki haftalarda açıklayacağı belirtildi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI