İşte Dorukhan Toköz'ün Beşiktaş'tan İstediği Ücret

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Dorukhan Toköz'ün imza atmak için talep ettiği ücret belli oldu.

Başkan Ahmet Nur Çebi’nin ‘vazgeçilmez değil’ açıklamasında bulunduğu Dorukhan, menajerini değiştirdikten sonra Beşiktaş’la hiç görüşmedi. Genç oyuncu, ocakta bazı Süper Lig ve Avrupa kulüpleriyle transfer görüşmelerine başlayacak. 

Yeni transferlerin tanıtımı için önceki gün düzenlenen basın toplantısında gündemi değerlendiren Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin verdiği en önemli mesajlardan biri Dorukhan Toköz’e yönelik oldu. Çebi, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan ve Ocak 2021’den itibaren istediği kulüple transfer görüşmesi yapabilecek olan genç futbolcu için, “Beşiktaş’ta kalmak istediği takdirde sözleşme imzalayacaktır. İstemediği takdirde Allah yolunu açık etsin” diyerek, kesinlikle ‘vazgeçilmez’ olmadığını vurguladı. 

Maaşına zam yapılmasını talep etti ama...

Temmuz 2018’de Eskişehirspor’la yollarını ayırdıktan sonra bedelsiz olarak Beşiktaş’a gelen ve yıllık 350 bin Euro’ya imza atan Dorukhan Toköz'ün uzun süredir ücretine zam istediği biliniyordu. 24 yaşındaki futbolcunun menajerleri bu konuda birkaç kez Beşiktaş yöneticileri ile görüştü ancak olumlu sonuç alamadı. Peki Dorukhan Toköz, siyah beyazlı kulüple sözleşme yenilemek için ne kadar ücret  istiyor? Hemen açıklayalım; şu an kazandığı paranın 4 katından fazlasını; 1 milyon 500 bin Euro talep ediyor. Beşiktaş’tan alınan bilgilere göre, siyah beyazlıların bu rakamı kabul etmesi mümkün değil.

Dorukhan Toköz'ün güncel piyasa değeri 5 milyon Euro

Temsil haklarını menajer Ahmet Bulut’a verdikten sonra Beşiktaş yönetimi ile herhangi bir görüşme yapmayan Dorukhan Toköz'ün ocak ayında Süper Lig ve Avrupa’dan bazı takımlarla masaya oturacağı belirtildi. Siyah beyazlı kulübe geldiği ilk sezon gösterdiği performansla A Milli Takım’a dek yükselen genç oyuncu, Lazio ve Genoa başta olmak üzere çok sayıda Avrupa kulübünün radarına girmişti. Geçirdiği ağır sakatlığın ardından yeni yeni oynamaya başlayan Dorukhan, bu sezon 6 maçta forma giyip 1 asist yaptı. Transfermarkt’a göre güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olan Dorukhan Toköz, Beşiktaş formasıyla 40 maça çıkarken, 3 gol, 4 asist üretti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI