İşte ilk 11'ler

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçında takımların sahaya çıkacağı ilk 11'ler belli oldu.

Beşiktaş - Trabzonspor Türkiye Kupası Finali: İlk 11'ler ve Ayrıntılar

Beşiktaş ile Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası Finalinde Karşı Karşıya

Bu akşam Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ve Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda saat 20:45'te karşı karşıya gelecek. İki dev takımın mücadelesi büyük heyecanla bekleniyor. İşte maçın ayrıntıları ve takımların ilk 11'leri...

İlk 11'ler

Beşiktaş:

Kaleci: Mert

Defans: Svensson, Necip, Colley, Masuaku

Orta Saha: Al Musrati, Salih, Gedson

Forvet: Ghezzal, Muci, Muleka

Trabzonspor:

Kaleci: Uğurcan

Defans: Menuier, Denswil, Mendy, Eren

Orta Saha: Umut Güneş, Berat Özdemir, Enis Bardhi

Forvet: Edin Visca, Fountas, Onuachu

İki Takımın Eksikleri

Beşiktaş'ta tedavileri süren Ante Rebic, Tayfur Bingöl ve Umut Meraş maç kadrosuna alınmadı. Trabzonspor'da ise kırmızı kart cezalısı Enis Destan ve tedavisi devam eden Hüseyin Türkmen forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ın Final Yolu

Beşiktaş, Türkiye Kupası'na 5. turdan başlayarak sırasıyla Eyüpspor, Bitexen Antalyaspor, TÜMOSAN Konyaspor ve MKE Ankaragücü'nü eleyerek finale yükseldi.

Trabzonspor'un Final Yolu

Trabzonspor ise 4. turdan başladığı kupada Ahlatcı Çorum FK, Manisa FK, Gençlerbirliği, RAMS Başakşehir ve VavaCars Fatih Karagümrük'ü eleyerek finale geldi.

Tribün Düzeni

Beşiktaş taraftarları doğu ve kuzey tribünlerinde, Trabzonspor taraftarları ise batı ve güney tribünlerinde maçı takip edecek.

Yayın Bilgileri

Karşılaşma ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Hakem Kadrosu

Mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak. Dördüncü hakem olarak Burak Pakkan görev alacak. VAR hakemi ise Hollandalı Dennis Johan Higler olacak. Higler'e AVAR'da Murat Erdoğan, Murat Tuğberk Curbay ve Hakan Ceylan eşlik edecek.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI