Kaçan Balık Büyük Oldu

Beşiktaş, bu sezon gol yollarında büyük sıkıntı yaşarken, yaşanan sorun skorlara da yansıdı.

Beşiktaş'ta son dakika haberi... Beşiktaş, bu sezon gol yollarında büyük sıkıntı yaşarken, yaşanan sorun skorlara da yansıdı. Bu sezon başında Chelsea'den kiralanan Michy Batshuayi'den istediği verimi alamayan Kara Kartal, Larin, Güven Yalçın, Kenan Karaman ve Teixeira gibi yıldızlardan da yararlanamadı. İşte detaylar...

Siyah-beyazlı ekip, Süper Lig'in ikinci yarısında 4 maçta ortaya koyduğu hücum performansıyla hayal kırıklığı yarattı. 4 karşılaşmada 2 galibiyet ve 2 beraberlik alan Beşiktaş, kazandığı Gaziantep ve Karagümrük maçları da dahil beklentileri karşılamaktan çok uzak bir görüntü sergiledi. Kartal, bu mücadelelerde 67 şut çekti ancak bunların sadece 20'sinde isabet buldu. 47 şut ise boşa gitti.

BATSHUAYI AKAN OYUNDA YOK
Sabah'ın haberine göre, toplamda 5 gol kaydederken tam 11 kez büyük fırsatı harcadı. Savunmadaki oyundan memnun olan Önder Karaveli'nin hücumdaki denemeleri ise kötü performansa çözüm olamadı. Michy Batshuayi, Cyle Larin, Güven Yalçın, Kenan Karaman ve Alex Teixeira son vuruşlarda saçbaş yoldurdu. Son 4 maçta 3 gol, 1 asistle oynamasına rağmen Michy Batshuayi'nin performansı yeterli bulunmuyor. Bunun nedeni Belçikalı yıldızın akan oyunda gol bulmakta zorlanması.

YENİ MALATYASPOR
%63 topla oynama 18 şut 3 isabet 5 büyük şans 4 kaçan büyük fırsat 3 direkten dönen top.

F. KARAGÜMRÜK
%54 topla oynama 11 şut 3 isabet 3 büyük şans 2 kaçan büyük fırsat.

GAZİANTEP FK
%58 topla oynama 16 şut 4 isabet 1 büyük şans 0 kaçan büyük fırsat.

ÇAYKUR RİZESPOR
%48 topla oynama 22 şut 10 isabet 6 büyük şans 5 kaçan büyük fırsat 1 direkten dönen top.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI