Kamil Söz'den Açıklama; ''Dedikodu Olmasını Umuyoruz''

Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Kamil Söz, Kartalhaber'e konuştu

Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Kamil Söz, siyah-Beyazlı kulübün kadın voleybol şubesini kapatma kararı alacağı şeklinde çıkan haberleri şaşkınlıkla takip ettiklerini söyledi. Kartalhaber'den İlker Akın'a konuşan Söz, ''kadın Voleybol Takımı olarak bu sezon öncesi tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Geçtiğimiz sezon kısıtlı bütçemizle oyuncularımızın büyük özverisiyle çok başarılı bir sezon geçirdik. Bu sezon öncesi de yeni bir takım kurduk. Yeni transferlerimizle yeni sezonu beklerken çıkan şube kapatılma haberlerini biz de şaşkınlıkla takıp ediyoruz'' dedi. 

Kamil Söz şöyle devam etti; ''Biz de duyumları medyadan öğreniyoruz. Resmi bir açıklama olmadan benim de bir açıklama yapmam doğru olmaz. Ama çıkan kapatılma haberlerinin dedikodu olmasını umuyorum.Oyuncularımız da şaşkınlık içinde. Eğer kapatılma durumu olursa bu durumu oyuncularımıza nasıl anlatırız bilemiyorum. Tabii yaşanan bu süreç bizim açımızdan hiç de kolay değil. Ama Beşiktaş ciddi bir kulüp ve şu dakikaya kadar kulübümüzden bir açıklama yapılmadı. Umarım çıkan haberler dedikodudur. Biz de gelişmeleri takip ediyoruz'' 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI