Marcelo'dan Heyecanlandıran Paylaşım

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Marcelo sosyal medyadan flaş bir paylaşımda bulundu...

Son dönemde yeniden Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Marcelo Guedes, Siyah-Beyazlı taraftarları heyecanlandıran bir paylaşıma imza attı. Fransa'nın Lyon takımının forması giyen Brezilyalı oyuncu, antrenmana giderken Merve Özbey'in 'Yaramızda Kalsın' şarkısını dinledi. Takım arkadaşı Cenk Özkaçar'a 'Haydi sen de söyle'' dediği anları Instagram hesabından paylaşan Marcelo Guedes'in gönderisi yoğun ilgi gördü. 

Beşiktaş'a geri dönmek istediği belirtilen Lyon'lu oyuncu Marcelo Guedes, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. 

33 yaşındaki stoper, bu kez de takım antrenmanına giderken arabasında Merve Özbey'in 'Yaramızda Kalsın' şarkısını dinlediği anları paylaştı.

Lyon tesislerine vardığında takım arkadaşı Cenk Özkaçar'ı kadrajına alan Marcelo, geçtiğimiz Altay'dan Lyon'a transfer olan Özkaçar'a ''Haydi sen de söyle'' dedi. Özkaçar'ın şarkıyı söylediği anları Instagram hesabından paylaşan Marcelo'nun gönderisi büyük beğeni topladı.

Marcelo Guedes'in Lyon'la 2021 yılında kadar sözleşmesi bulunuyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI