Müthiş iddia... Fikret Orman bırakıyor

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın yeni yapılacak olağanüstü genel kurulda başkanlığa aday olmayacağı iddia edildi.

Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ın yeni yapılacak olağanüstü genel kurulda başkanlığa aday olmayacağı iddia edildi. 

Başkan Fikret Orman'ın Türk Lirasının yabancı paralar karşısında değer yitirmesinin ardından borçların ödenemeyeceği noktaya gediğini vurgulayarak görevi bırakmaya hazırlandığı vurgulandı. 

Beşiktaş kongre üyeleri Siyah-beyazlı kulübün gerçek borcunun 3 milyar TL'yi geçtiğini anı Fenerbahçe'de olduğu gibi gerçek borcun makyajlandığını belirterek, "Süleyman Seba Beşiktaş'ı 6 milyon dolar borçla bırakmıştı. Serdar Bilgili, Yıldırım Demirören ve Fikret Orman döneminde bu bu borç rakamı 6 yılda 3 milyar TL'yi aştı. beşiktaş7ın gerçek borcu 2 milyar 103 bin Tl olarak açıklanıyor ama gerçek borç bu rakamın en az yüzde 50 fazlası olduğu tahmin ediliyor. Orman bu borç yükünün faturasının kendisine kesilmesini engellemek için kulübün başkanlığından  ayrılmak istiyor" yorumunu yaptılar. 

Orman'ın gelecek hafta düzenleyeceği basın toplantısında ayrılık kararını açıklayacağı sızan bilgiler arasında... 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI