Orman-Bilgili-Demirören koalisyonu... Beşiktaş yönetiminde kim kimdir?

Beşiktaş'ın yeni yönetim kurulu listesi Fikret Orman, Serdar Bilgili ve yıldırım Demirören'in koalisyonu olarak nitelendirildi.

Beşiktaş'ın yeni yönetim kurulu listesi Fikret Orman, Serdar Bilgili ve yıldırım Demirören'in koalisyonu olarak nitelendirildi. 

Kulislerde konuşulan Fikret Orman'ın yeni yönetim kurulunu listesini oluştururken eski başkanlar serdar bilgili ve yıldırım Demirören'den tam destek aldığı... 

Orman öncelikle eski yönetimde yıldızı son dönemde barışmadığı Ahmet Nur Çebi ve Erdal Torunoğulları'nı sağ dışı bıraktı. Listesinideki 11 isim de camida tanınmış isimler... Yeni isim olarak Bahçeşehir Koleji'nin sahibinin oğlu Hüseyin Yücel ve Ferko yapının sahibi Gökçe meriçten dikkat çekiyor. 

Fikret Orman'ın listesindeki kim, kimdir? 

Serdal Adalı: Yıldırım Demirören döneminde yıldızı parlayan yöneticilerdendi. Demirören ona o kadar güvendi ki; futbol şubesini ve transferi ona emanet etmişti. Adalı o dönemde; Guti, Quaresma, Fernandes, Almeida gibi dev transferleri gerçekleştirmişti. 

Umut Güner, Fikret Orman'ın olmazsa olmazı... İktidara yakın bir isim. 

Ahmet Ürkmezgil; Fikret Orman'ın sağ kollarından biri. Camiada uzlaşmacı olarak bilinir. 

Deniz Atalay; Serdar Bilgili döneminden bugüne kadar Demirören ve Orman dernekci yöneticilerinden biri. kongrelerde Ankara'nın oy desosu olarak nitelendiriliyor. 

Hüseyin Yücel: Bahçşehir Koleji'nin sahibinin oğlu. Enver yücel Yıldırım Demirören döneminde kulübe çok yakın bir isimdi. Bu yakınlık Orman döneminde de sürdü. Fikret Orman yönetimi yaklaşık 5 yıl önce Akatlar'da süleyman seba'nın kurduğu Beşiktaş Koleji'ni 8 milyon TL'ye Bahçeşehir'e satmıştı. 

Ahmet Kavalcı: Süleyman Seba döneminin gönüllü yöneticilerinden. Yaklaşık 20 yıl önce hentbol şubesinde bir nefer gibi çalışıyordu. Serdar Bilgili Fikret Orman döneminde görev yaptı. Transferden sorumlu olduğu 2013 yılında memleketi Rize'den yaptığı Emre Tali transferi büyük tepki çekmişti. 2014 yılında Orman'a küsüp yönetimden istifa etmişti. 

Metin Albayrak: Bir dönem Yıldırım Demirören'e yakın bir isim olarak dikkat çekiyordu. Fikret Orman yönetimine Ahmet Nur Çebi'nin kontejanından girdiği belirtiliyordu. Orman onu yönetime alarak Albayrak'a bir anlamda "Artık benim yanımda"  mesajı verdi. 

Cihat Kumuşoğlu: Yönetimin ağır ağabeylerinden. demirören Ailesi'ne yakınlığı ile biliniyor. Orman ikinci dönemde de ondan vazgeçmedi. 

Şafak Mahmutyazıcı: Fikret Orman döneminin genç yöneticilerinden. Geçtiğimiz hafta ortağı bulunduğu şirketin beşiktaş kulübü'ne kestiği 2 milyon TL'lik avukatlık ücreti faturaları çok konuşuldu. Orman onu yönetime alarak vazgeçilmezlerinden biri olduğunu gösterdi. 

Hüseyin Mican: Serdar Bilgili'yi 2000 yılında başkan yapan grup ve dernekçilerin başında geliyordu. Kebapçılıktaki tecrübesini Kartal Yuvası mağazaların sorumlusu olarak gösteriyor. Bilgili'nın sağ koluydu. Orman da ona tam destek veriyor. 

Hakan Özköse: Fikret Orman'ın teyzesinin oğlu. 

Gökçe Meriçten: Ferko yapının sahibi. Proje insanı olarak biliniyor. Beşiktaş camiasında tanınmış biri değil. 

Candaş Tolga: Daha önce Kanaltürk Televizyonu'nda program yapıyordu. Fikret Orman'ın bundan önceki yönetimde yer almasına rağmen son dönemde sesi soluğu çıkmıyordu. son anda listeye dahil edildiği belirtiliyor. 

Melih Aydoğdu: Yıldırım Demirören'in hızlı dernçilerinden biriydi. Yönetime serdal Adalı'nın kontejanından girdi. 






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI