Ozan Tufan imzayı atıyor

Fenerbahçe'den İngiliz ekibi Hull City'e sezon başı transfer olan Ozan Tufan inişli çıkışlı bir grafik sergiliyor. Beşiktaş, Ozan Tufan'ı kadrosuna katmak istiyor. Milli futbolcu Türkiye'ye dönüşe sıcak bakıyor. İşte detaylar (BJK Haber)

Fenerbahçe'den İngiliz ekibi Hull City'e sezon başı transfer olan Ozan Tufan inişli çıkışlı bir grafik sergiliyor. Beşiktaş, Ozan Tufan'ı kadrosuna katmak istiyor. Milli futbolcu Türkiye'ye dönüşe sıcak bakıyor.

Ozan Tufan Beşiktaş'a

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City sezon başı transfer döneminde Ozan Tufan'ı kadrosuna katarak dikkat çekti. İngiltere kariyeri oldukça iyi başlayan Ozan Tufan, istenilen istikrarı yakalayamadı. Ozan için Süper Lig devi devreye girdi.

FATİH TERİM REFERANS OLMUŞTU

Fenerbahçe'de kadro dışı durumdayken Hull City'nin kadrosuna kattığı Ozan Tufan için referans alınan isimlerden birisinin de Fatih Terim olduğu ortaya çıkmıştı. Ozan Tufan'ı almak için 3 milyon Euro ödeyen Championship ekibinde Acun Ilıcalı açıklamalarda bulunmuştu. Fatih Terim'i referans aldığını belirten Acun Ilıcalı, "Ozan Tufan'ı, Fatih Terim'e sordum. Fatih hocam, 'Bir dakika bile düşünme' dedi. Sergen Yaçın’a sordum, 'Kendi pozisyonunda Türkiye'nin en iyisi' dedi. Emre Belözoğlu’na sordum 'Müthiş bir potansiyel' dedi" ifadelerini kullanmıştı.

SAKATLIK SONRASI TOPARLANAMADI

İngiltere kariyeri oldukça iyi başlayan Ozan Tufan, Bristol City ve Burnley müsabakalarında attığı gollerle taraftarların desteğini almıştı. Ozan Tufan, Championship'in 5'inci haftasında oynanan West Bromwich Albion maçında yaşadığı sakatlık sonrası bir türlü istenilen seviyeye gelemedi. Ozan bu sezon toplamda 5 gol kaydetti.

FENERBAHÇE'DE 182 MAÇ

Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda toplam 182 maçta süre alan Ozan Tufan, 21 kez gol sevinci yaşadı ve 24 asist yaptı. 27 yaşındaki tecrübeli orta saha A Milli Futbol Takımı'nda 65 kez süre aldı ve 9 kez rakip fileleri havalandırdı.

ŞENOL GÜNEŞ OZAN'I İSTİYOR

Bu sezon zirvenin gerisinde kalan ve şampiyonluk şansı zora giren Beşiktaş'ta, gelecek sezonun planlamaları yapılmaya devam ediyor. Yönetim, teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda yeni sezon çalışmalarını sürdürürken, Güneş'in ısrarla Ozan Tufan'ı istediği ifade edildi.

2 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Başarılı çalıştırıcının, İngiltere Championship takımlarından Hull City'de forma giyen eski öğrencisini kadrosunda görmeyi çok istediği öğrenildi. 28 yaşındaki orta sahanın İngiliz ekibiyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 1.82 boyundaki oyuncu bu sezon Hull City'de 36 maça çıktı ve 5 gol attı.

Ozan Tufan'ın güncel piyasa değeri ise 3.5 milyon Euro. Geçen sezon 3 milyon Euro bedelle Fenerbahçe'den İngiltere'ye transfer olan milli oyuncunun da tekrar Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı ve Şenol Güneş ile çalışmaya olumlu yaklaştığı belirtildi. 

Fanatik

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI