PAOK-Beşiktaş Maçının Yeri Değişebilir

PAOK-Beşiktaş maçı öncesi çarpıcı iddia...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde  Beşiktaş, ikinci ön eleme turunda Yunanistan ekibi PAOK ile eşleşirken tek maç üzerinden oynananacak tür karşlaşmasının 25 veya 26 Ağustos tarihinde Selanik'teki Toumba Stadyumu'nda oynanacağı ilan edilmuştu. Ancak., Türkiye ile Yunanistan arasındaki artan gerilimin maçın adresini değişebileceğini güldeme getirdi. 

Yunan basınından Sportime'a göre maç Toumba'da oynanacak şeklinde ilan edilmiş olsa da son günlerde iki ülke arasında Ege'de artan gerilimin maçın yerini değiştirebileceği vurgulandı. Geçmişte UEFA'nın benzer durumlarda değişikliğe gitmesi nedeniyle iki ülke arasında art arda gelen açıklamaların seyrinin izlendiği belirtildi. 

Yine Yunan basınından Gazzetta.gr ise maçın oynanma tarihine kadar değişimler yaşanabileceğini belirtti. Türkiye - Yunanistan ilişkilerindeki durumun ve corona virüs salgın sürecindeki gelişmelerin maçın oynanacağı yeri kesin kılmadığını belirtti. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI