Pjanic'in Transferinde Usulsüzlük

FRANSIZ gazeteci Romain Molina, dünya futbolunu sarsacak önemli iddialarda bulundu. Molina, Pjanic'in transferinde de usulsüzlük olduğunu iddia etti.

Fransız gazeteci Romain Molina, dünya futbolunu sarsacak önemli iddialarda bulundu. Molina, Pjanic'in transferinde de usulsüzlük olduğunu iddia etti. İşte detaylar...

Fransız gazeteci Romain Molina, Twitter’da yaptığı canlı yayında dünya futbolunu sarsacak iddialarda bulundu. Öyle iddialar ki yenilir yutulur cinsten değil. Dünya futbolu, Fransız gazeteci Romain Molina’nın iddialarını konuşuyor. Twitter’da Melissa Goba’nın canlı yayın konuğu olan Molina öyle şeyler anlattı ki dinleyenlerin ağzı açık kaldı.

Canlı yayını 70 bin kişi izledi

Yaklaşık 70 bin kişinin takip ettiği yayından öne çıkan iddialar şu şekilde:

Premier Lig, Championship, Ligue 1 ve Ligue 2 forması giyen 400’den fazla futbolcu gençlik yıllarında birden fazla kez tecavüze uğradı. Öyle ki bir kısmının anal bölgesinden problemler yaşadığı ve bunun için özel kliniklere yatırıldıkları belirtiliyor. Bununla ilgili belgeler aralık ayından itibaren paylaşılacak.

Mendy de, 2018 yılında bir kadına şiddet uyguladı

Şimdilerde Real Madrid forması giyen Ferland Mendy, 2018 yılında bir kadına şiddet uyguladı. Onu yere seren ve kafasına tekme atan oyuncu daha sonra penisini çıkararak kadına gösterdi. Beyin sarsıntısı geçiren kadın acile kaldırıldı. Mendy başka bir kadına daha şiddet uyguladı. Mendy’yi bir sonraki sene satmayı planlayan o dönemki kulübü Lyon tüm bu olayların gizli kalmasını sağladı.

13 yaşındaki iki kız çocuğunu tecavüz

Uluslararası bir antrenör bir turnuva esnasında 13 yaşındaki iki kız çocuğunu tecavüz ettikten sonra elleri kanlı bir şekilde yakalandı. 2017’de başka sebeplerle görevinden alındığı açıklandı. Ünlü bir Fransız da bu işin halı altına süpürülmesinde etkin rol oynadı.

Fransız uluslararası bir futbolcu kadınların ağzına dışkıladığı partiler organize ediyor ve bunları kayıt altına alıyordu. Buna zorlanan bir genç kız bu kişiyle ilgili suç duyurusunda bulundu.


Matuidi düzenli olarak nargile içiyordu

Futbolcuların %80’i nargile içiyor. Hatta PSG’de bir dönem futbolcular nargilelerini deplasmana da götürüyorlardı. Futbolculardan Matuidi düzenli olarak nargile içiyordu.

Pjanic'in transferi aykırı

2020’de Pjanic 60 milyon Euro’ya Barcelona’ya, Arthur 72 milyon Euro’ya Juventus’a transfer olmuştu. Takas olarak gerçekleşen bu transfere yasalara aykırı bulundu ancak herhangi bir aksiyon alınmadı.

Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nin en iyi futbol akademilerinden bir tanesi pedofili grubu tarafından yönetiliyor.


Bir Fransız takımı altyapısındaki bir pedofili skandalını gizledi. Oyuncunun beyni yıkanarak suç duyurusunda bulunması engellendi. Oyuncu daha sonra kendi ülkesine gönderildi.

Hakem komitesi başkanı bir pedofil

Kolombiya futbolunun hakem komitesi başkanı bir pedofil. Molina canlı yayın esnasında 12 yaşındaki bir çocuğun suç duyurusunu okuyamadı ve yarıda bırakmak zorunda kaldı.

Asya’daki bazı milli takım karşılaşmaları daha önceden ayarlanmış. Bu durumun farkında olan birçok futbolcu artık milli takımlarına gitmiyor.

Afrika’daki birçok futbol federasyonun başkanlarına hayat kadınları ayarlanıyor ya da çocuklarının başka ülkelerdeki eğitim giderleri karşılanıyor.

Maçlar önceden ayarlanmış

Günaydoğu Asya, Doğu Avrupa ve Latin Amerika’daki birçok ligde maçlar önceden ayarlanmış. İrlanda, Malta ve Cebelitarık’ta birçok şikeli maç oynandı.

Kenya Futbol Federasyonu’na ait tam 16 banka hesabı bulunuyor. Bunlardan birkaç gizli hesaplar. Normalde federasyonların bir veya iki hesabı olur.

Ligue 2 ekiplerinden Amiens’de Ajaccio deplasmanı dönüşü herkes alkol kokuyordu. Futbolcular alem yapmayı, nargile içmeyi seviyorlar.

FIFA merkezinde tecavüz

Bir kız çocuğu FIFA merkez binasında tecavüze uğradı ve daha sonrasında kürtaj yaptırıldı.

Doğu Timor, Moğolistan’ı mağlup etmek adına bazı Brezilyalı futbolculara kendi milli takımlarında oynamaları için para verdi.

Lemina yüklü ödeme aldı


Mario Lemina Gabon’u temsil etmek için yüklü miktar ödeme aldı. Diğer Afrikalı oyuncularda da durum farklı değil.

Bazı kulüp ve menajerler futbolcularının verilerini iyi göstermek için Transfermarkt’a para ödüyor.

Benzema'nın Milli Takım'a dönüşünde Macron'un payı

Benzema’nın Fransa Milli Takımı’na geri dönüşünde Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un da payı var.

L’Equipe gazetesi yazarlarından Mohamed Bouhafsi bazı şüpheli işler yaptı.

Kenya’da 15 yaşındaki genç basketbolcuya zorla kürtaj yaptırıldı. Amaç tecavüze dair kanıtların yok edilmesi.

Moğolistan U15 Kadın Futbol Takımının antrenörü, ilk 11’de oynatmak vaadiyle bir futbolcunun büyükannesiyle birlikte olmak istedi. Kadın bunu reddedince futbolcu milli takımdan kovuldu.

Derleyen: 

Mert ELAM- AJANSSPOR

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI