Rıdvan Dilmen: Beşiktaş'ın Sırrı Bu...

Rıdvan Dilmen Karagümrük - Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu. Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş deplasmanda Karagümrük'ü 4-1 yendi.

Rıdvan Dilmen Karagümrük - Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu. Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş deplasmanda Karagümrük'ü 4-1 yendi. 

Dilmen NTV'de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında Beşiktaş'ı mercek altına aldı. 

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV'de %100 Futbol programında Karagümrük - Beşiktaş maçı hakkında konuştu.

Dilmen, Süper Lig'in 20. haftasında oynanan Karagümrük - Beşiktaş karşılaşması ilk yarısında ve sonunda açıklamalarda bulundu.

İlk yarısı Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğüyle sona eren Karagümrük - Beşiktaş maçının devre arasında konuşan Rıdvan Dilmen, "Beşiktaş çok kontrollü hücum yaptı. İlk yarıda kötü de oynamadı. Golde Aboubakar'la birlikte 5 oyuncu vardı. Beşiktaş'ta Atiba'nın da artık golcü kimliği de var. Beşiktaş'ın sırrı dar alanda iyi oynamak. Beşiktaş 42 gol attı ama bir o kadar da kaçırdı.

N'Koudou - Larin - Aboubakar'a uygun bir maç. Karagümrük'ten Koray Altınay'ın sarı kartı doğruydu. İlk yarıda hakem Mete Kalkavan'ın performansını beğendim. Saha zemini iyi fakat Sergen Yalçın da söyledi; kaleciler ısınamamışlar" ifadesini kullandı. 

Beşiktaş'ın deplasmanda Karagümrük'ü 4-1 mağlup ettiği maç sonrası açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, şöyle konuştu; "Beşiktaş'ta Sergen Yalçın, Şenol Güneş ve Bilic'in başaramadığını başardı ve Atiba'yı merkeze çekerek oyuncunun ömrünü 2 yıl uzattı. Bakın Beşiktaş iyi oynayarak kazandı demiyorum, çok çok iyi oynayarak kazandı. Futbolcular oynarken, zevk alıyorlar. Beşiktaş'ın 100 gol rekorunu kırmasını istemem. Beşiktaş bugün önemli ve kritik bir galibiyet aldı. Karagümrük çok farklı takım, Karagümrük'ün en iyi oyuncusu Erik Sabo, Rizespor'a gitti. Josef e Souza'nın performansı herkesi şaşırttı. Josef'in en önemli avantajı daha önce Türkiye'de oynamasaydı. Sergen Yalçın'ın Atiba'nın pozisyonunu değiştirmesi muazzam bir tercihti. Sergen Yalçın'ın istikrarsız bir teknik direktörlük kimliği vardı bunun da sebebi Anadolu kulüplerinde sıkılıyordu. Beşiktaş ve Sergen Yalçın buluşacak diyorduk ve o buluşma da oldu."

Transfer gelişmelerini değerlendiren Rıdvan Dilmen şöyle devam etti;

"İrfan Can'ın da gönlünde Galatasaray veya başka bir kulüp yatıyor olabilir. İnşallah orta bir yol bulabilirler. Galatasaray, 6'ya kadar çıkmış; Başakşehir, 10'a kadar inmiş takas falan bir orta yol bulurlar. Fatih Terim 2,5 yıldır burada ve 41 oyuncu almış. Daha ne yapsın yönetim? Marcao, Emre, Diagne'yi sen aldın hocam ve olan Belhanda, Feghouli iş de yapıyor."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI