Sehic'le Pazarlık Başladı

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Kaleci transferi konusunda çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'a menajerler Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un Bosna Hersekli file bekçisi İbrahim Sehic önerildi. 31 yaşındaki file bekçisinin temsilcisi, imza için 550 bin Euro’luk (4.2 milyon TL) isteğinde bulundu.

Premier Lig ekibi Liverpool’dan 2 sezonluğuna kiralanan Loris Karius, Süper Lig sona ermeden alacaklarının ödenmediğini iddia edip sözleşmesini tek taraflı olarak fesh etmişti. Bu durumun ardından yeni kaleci için girişimlerde bulunan ve Volkan Babacan, Sinan Bolat, Joe Hart ile Claudio Bravo gibi isimlerin üzerine yoğunlaşan Beşiktaş'a son olarak B.B. Erzurumspor’un Bosna Hersekli kalecisi İbrahim Sehic önerildi.

SEHİC GELMEK İSTİYOR 

Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 31 yaşındaki kalecinin taleplerini dinleyen yönetimin, 400 bin Euro oyuncu maaşı ve 150 bin Euro da menajer ücreti olmak üzere toplamda 550 bin Euro’luk (4.2 milyon TL) geri dönüş aldığı öğrenildi. Beşiktaş ile Sehic'in  arasındaki görüşmelerin devam ettiği bildirildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI