Serdar Topraktepe: Her zaman Beşiktaş'ın içindeyim

Beşiktaş Teknik Direktörü Serdar Topraktepe, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandıkları Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

"Biz Beşiktaş'ın Her Zaman İçindeyiz"

Beşiktaş Teknik Direktörü Serdar Topraktepe, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandıkları Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Topraktepe, takımının gösterdiği mücadeleden gurur duyduğunu belirtti.

Serdar Topraktepe'nin Açıklamaları

Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş'ın teknik direktörü Serdar Topraktepe, final maçının ardından şu ifadeleri kullandı:

"Kupa tek maç, tek maçlar zor oluyor. Futbolcularımla gurur duydum. Ne istediysek maç içerisinde yaptılar. Mağlup duruma düşmemize rağmen istediğimiz her şeyi yaptılar. Bütün istediklerimizi oyuncularımızdan aldık."

Taraftara Övgü

Topraktepe, Beşiktaş taraftarının muhteşem olduğunu vurgulayarak, "Ben her zaman Beşiktaş'ın içinde olmak için elimden geleni yapacağım. Taraftarımız her zaman muhteşem. Hatay maçında bile bütün tribünler doluydu. Son dakikaya kadar bizi desteklediler. Hepsine can-ı gönülden teşekkür ediyorum," dedi.

Şükran Dolu Sözler

Beşiktaş'ın her zaman içinde olduğunu belirten Topraktepe, "Maçı kazanmayı bildik. Bütün futbolcularımı tebrik ediyorum, hepsini kutluyorum. Ben Beşiktaş'ın her bölümünde çalıştım. Biz Beşiktaş'ın her zaman içindeyiz. Futbolcuyken de kupalar aldık, bunu bana yaşatan Rabbime şükürler olsun," diyerek sözlerini tamamladı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI