Sergen Yalçın: Hulk Düşündüğümüz Transfer

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Karagümrük maçının ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

Beşiktaş Süper Lig'de 20. hafta maçında Karagümrük'ü farklı skorla geçti: 4-1... 

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın maçın ardından yayıncı kuruluş BeIN Sports'a açıklamalarda bulundu. Yalçın yaptığı açıklamada forvet transferi istediğini tekrarladı ve Hulk'un adını verdi. 

Beşiktaş, Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Karagümrük'ü 4-1 yendi ve liderliğini korudu.  Siyah beyazlı takımda teknik direktör Sergen Yalçın karşılaşmanın ardından beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın kazanmanın önemine dikkat çekerek, şunları söyledi; "Kazanmak çok önemliydi bugün. Genelde 16:00 maçları bize iyi gelmiyordu, iki maç kaybetmiştik daha önce. Konsantre olma konusunda oyuncuları fazlasıyla uyardık. Fatih Karagümrük ligde iyi pozisyonu olan iyi bir takım. Ama oyuncularım oyunu çok doğru oynadı. Bunun neticesinde güzel bir 3 puan aldık. Oyuncularıma teşekkür ediyorum

Topu kontrol ettik 

Genç oyuncu olması, bir oyuncun oynamasını gerektirmez. Yani oynayacak oyuncu olması lazım, genci yaşlısı yok. Bizim takımızda 17 yaşındaki de 37 yaşındaki de oynuyor. Kontrol sürekli bizdeydi, topu biz yönlendirdik. Önemli olan mücadele etmeleri. Skor bir şekilde değişkenlik yaşanabilir ama bireysel performansların yukarıda olması bizim için asıl önemli olandı."

"Hulk düşündüğümüz bir oyuncu"

Transfer konusunda önemli açıklamalar yapan Yalçın, "Forvet hattına bir oyuncu ile güçlendirmek istiyoruz. Hulk düşündüğümüz bir oyuncu. Herhalde kendisiyle görüşüyorlar. Şartlar bize uyarsa, bir forvet almak istiyoruz" ifadesini kullandı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI