Sergen Yalçın İstifa Edecek

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sezon sonunda bırakma kararı aldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sezon sonunda bırakma kararı aldı. Sergen Yalçın'ın son iki haftadır maçlarından ardından yaptığı, ''Sezon sonunda konuşacağım şeyler olacak'' sözünün arkasındaki sırrın istifa olacağı belirtildi. 

Yalçın'ın dünkü maçın ardından kurmaylarıyla yaptığı toplantıda, ''Şampiyonluk için büyük bir savaş verdik ama  yalnız bırakıldık. Bu kadar yalnız bırakılmayı hak etmedik. Rakiplerimizle değil içimizdeki hainlerle savaştık. Taraftara saygımdan dolayı sezon sonunu bekledim. Onlara şampiyonluk sözüm var. İki kupayı onlara hediye edip vedalaşacağım'' dediği öğrenildi. 

Başarılı teknik adamın Antalyaspor maçı sonrası yapacağı açıklamalar merak edilirken kupa finalinin ardından istifasını yönetime sunacağı öğrenildi. 

Sergen Yalçın'ın geçtiğimiz ay yönetimin Mustafa Denizli başta olmak üzere bazı teknik adamlarla görüşme yapmasının ardından istifa kararı aldığı iddia edildi. 

Gelişmeler kartalhaber.com'da... 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI