Sergen Yalçın'dan Transfer İsteği

Beşiktaş'ta transfer gelişmesi

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, takımdan ayrılan isimlerin ardından kadroda yaşanacak köklü değişim nedeniyle Yönetim Kurulu'ndan yeni futbolcuların transferini bir an önce yapılmasını istedi. 

Kısa bir tatilin ardından 10 Ağustos’ta yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Sergen Yalçın, yönetimle yaptığı görüşmede transferlerin mümkün olabildiği kadar erken bitmesini talep etti. 

Sergen Yalçın, kadroda yaşanacak köklü değişim nedeniyle böyle bir talepte bulunerken N’Sakala ve Welinton ile anlaşan idareciler, orta saha, stoper ve forvet hattını da ağustos ayı içerisinde doldurmaya çalışacak.

Milliyet'in haberine göre, kiralıktan dönen futbolcuların da kampa katılacak olmasıyla yeni sezonun iskeletini kurmaya çalışacak olan Sergen Yalçın, yeni döneme mümkün olabildiği kadar hazır bir şekilde girmek istiyor. Ljajic ve Vida gibi isimlerin de gitme ihtimalini göz önünde bulunduran teknik heyet ve yönetim, ligdeki ilk maça kadar takımın ana kadrosunu kurmayı planlıyor.

Ekonomik sıkıntılar nedeniyle transferde rahat hareket edemeyen Beşiktaş Yönetimi, uzun süre önce yaptığı planlama çerçevesinde, Sergen Yalçın’ın istediği şekilde takımın önemli hatlarını oluşturmaya çalışacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI