Silahlı saldırı sonrası Beşiktaş'a dönüyor

Beşiktaş'ın Marsilya'ya Kiraladığı Jean Onana, Hırsızlık Girişiminin Kurbanı Oldu

Beşiktaş'ın Marsilya'ya Kiraladığı Jean Onana, Hırsızlık Girişiminin Kurbanı Oldu

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın Marsilya'ya kiraladığı Jean Onana, hırsızlık girişiminin kurbanı olmuştu. Hırsızların Jean Onana'nın da içinde olduğu arabayı çalmaya çalıştığı ve silahla ateş açtığı belirtildi. Yaşadığı olaydan ötürü tecrübeli futbolcu Fransız kulübüne buruk bir veda etti.

Silahlı Saldırı Sonrası Beşiktaş'a Dönüyor

Bonservisi Beşiktaş'ta olan ve Marsilya'ya kiralanan Jean Onana, Fransa'da silahlı saldırıya uğramıştı. Kamerunlu futbolcu, yaşadığı bu olay sonrası Kartal'a geri dönüyor. Beşiktaş, "Devre arası transfer döneminde Fransa'nın Marsilya kulübüne geçici transfer olan Jean Onana'nın hırsızlık girişimi sonrasında silahlı saldırıya uğradığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Saldırıyı yara almadan atlatan Jean Onana'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz." ifadeleriyle oyuncuya destek oldu.

Sezon Başında Transfer Edilmişti

Jean Onana, sezon başında Lens'ten 4 milyon Euro'ya transfer edilmiş ancak beklenen performansı verememişti. Bu nedenle devre arasında Marsilya'ya kiralanmıştı. Yaşadığı talihsiz olay sonrası Onana, Beşiktaş'a dönerek kariyerine Türkiye'de devam edecek.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI