Süper Lig 22 Takım Oluyor

Türk futbolunda Adana Demirspor çağrısı

Federasyon, küme düşmeyi bu sezon için kaldırmış ve ligin 21 takıma çıkarılması kararını vermişti. Öte yandan, 'Süper Lig 22 takım mı olacak' sorusu da gündeme geldi. Bu durumda, 'Adana Demir Süper Lig'e çıkacak mı' sorusu da yanıt bulacak. İşte merak edilenlerin cevapları...

Türkiye, Süper Lig’in 21 takıma çıkarılmasının tartışmasını bitirmeden Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) yeni bir hamleye hazırlanıyor.

TFF’nin Çarşamba günü toplanarak ligi 22 takımı çıkartması bekleniyor. Bu durumda 1. Lig play off finalinde Karagümrük’e kaybeden Adana Demirspor’da Süper Lig’e çıkacak. 2020-2021 sezonu 22 takımla 42 hafta oynanacak.

Diğer yandan Bursaspor’da ligin 24 takıma çıkarılmasını istedi. Başkan Mesut Mestan, düşmenin kaldırılması sonrası kendilerine de hak doğduğunu savunarak, 1. Lig play off yarı finalinde elenen Akhisar ve kendilerinin Süper Lig’e alınmasını talep etti. Bursaspor’un bu yönde Tahkim Kurulu’na başvurması bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI