Beşiktaş'ın Kurtuluş Formülü

Beşiktaş Kulübü ekonomik olarak darboğazda. Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulundaki arkadaşları kaynak arayışına devam ediyor. Pandemi sürecinde hemen hemen tüm sektörleri vuran finansal kriz de buna ekleyince işleri hiç de kolay değil.

SEBA'NIN YAPTIĞI GİBİ

Tek çıkış yolları var; sponsorluklar ve yönetim dışından Beşiktaşlı iş adamlarının desteği. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, geçmişte Süleyman Seba’nın yaptığı gibi Beşiktaşlı önde gelen iş adamlarının kapısını çalmak zorunda. Ülkede, serveti milyar doları aşan iş insanlarının yarısından fazlası Beşiktaş taraftarı. Başta Rahmi Koç, Turgay Ciner, Tuncay Özilhan, Hacı Sabancı, Cemil Kazancı, Ethem Sancak, Hüsnü Özyeğin ve Tevfik Yamantürk gibi iş insanları iyi birer Beşiktaş taraftarı.

KULÜP AYAĞA KALKAR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi güçlü bir iletişim ile Siyah Beyazlı renklere gönül vermiş iş insanlarının desteğini almalı. Aksi takdirde Beşiktaş kulübün bu ekonomik buhrandan çıkması pek de mümkün görünmüyor. Böyle bir konsorsiyum hayata geçirilebilirse, Beşiktaş Kulübü ayağa kalkabilir.

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI