Çebi'nin listesinde kimler var?

2022'nin mayıs ayında Seçimli Olağan Genel Kurul'a gidecek olan Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi'nin yönetimden kimleri alacağı belirsizliğini koruyor. İşte tüm detaylar

Beşiktaş’ta ay sonu yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesi mevcut başkan Ahmet Nur Çebi’nin karşısına şimdilik sadece Fuat Çimen çıkarken, yönetim kanadında ise şu ana kadar hareket yok.

Ahmet Nur Çebi, henüz liste görüşmesi gerçekleştirmedi

Başkan Çebi, şu ana kadar listesini hazırlamazken yönetimden kimleri alacağı da belirsizliğini koruyor. Ahmet Nur Çebi'nin yöneticilerle liste için görüşmemesi ise yöneticilerin gergin beklemesine yol açıyor. 

Dört isim yok

Yönetimde daha önce listeye girmeyeceğini açıklayan Adnan Dalgakıran ve Berkan Gocay’ın yanı sıra Erdal Torunoğulları ve yedek üye Efe Bezci’nin de yeni listede olmayacağı öğrenildi. 

Başkan Ahmet Çebi’nin yeni yönetime genel sekreter Mesut Urgancılar’ın yanı sıra altyapıda başarılı işler yapan Fırat Fidan, Basketbol sorumlusu Umut Şenol, Kemal Erdoğan ve Hakan Daltaban'ı büyük ihtimalle listeye alacağı öğrenildi.

Emre Kocadağ kararsız

Beşiktaş Yönetimi'nde futbol sorumlusu olarak görev yapan Emre Kocadağ’ın ise durumu belli değil. Futbolu sportif direktör Ceyhun Kazancı’ya emanet eden başkan Çebi, yeni sezonda futbol sorumlusu atamak istemiyor. Bu nedenle Emre Kocadağ ile ilgili bir karar netleşmedi. Kocadağ'ın da listeye girme konusunda kararsız olduğu öğrenildi.

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI