Geç Olmadan!

Yeni sezon, yeni oyuncular ve yeni bir kadro ile sahaya çıkan Beşiktaş, tıklım tıklım dolu tribünler önünde uzatmalarda üç puanı aldı.

Özellikle hücum hattına bakıp "Maşallah" demeyeni dövecek bir durumdayken maç boyunca pozisyona giremeyen Beşiktaş, beklentileri geri çevirdi.

Kim ne derse desin takıma transfer değil, transferler lazım!

Özellikle, orta sahada oyunu çekip çevirecek bir oyuncunun olmaması Beşiktaş'ın üretememesine sebep olurken, Ismael'in oyun içinde format olarak müdahale edememesi de bir handikap oluyor.

Beşiktaş'ın üreten oyuncu veya oyunculara ihtiyacı var. Aksi halde, bireysel yeteneklere mahkum kalan bir takıma dönüşür.

Ghezzal - Rosier hattının maç boyunca gole kadar saklanıp, golü atıp işi bitirip maçı tamamlamak; her zaman geçerli olmayacaktır. Rosier, bugüne kadar oynadığı oyunla Ghezzal'ı da sürekli rakip kaleye iten bir rol üstleniyordu ama bugün sadec ve sadece gol pozisyonunda bir kere itti ve gol geldi.

Yoklukta nerede eksik varsa İsviçre çakısı muamelesi gören Necip'in bugün defansta performansı iyi değildi ki, bu da beklediğimiz bir durumdu. Koca transfer sezonu geçtikten sonra halen daha Necip oynuyorsa, burada Necip kızılacak en son kişi bile değildir.

Beşiktaş, Weghorst'u alarak sadece golcü değil çok iyi bir karakter kazandı. Ghezzal'in attığı golden sonraki sevinmesi ve maç içindeki mücadelesi takım için çok büyük kazanım ama üretemeyen bir takım Hollandalı'yı küstürebilir.

İlk maçın günahı olmasın tamam ama bu akşamdan bir ders çıkarılmazsa kimse hesabını veremez.

Üretmek için transfer(ler), savunmak ve Necip'i rahatlatmak! için transfer(ler) şart oğlu şart!

Bunun için de maliyet hesabı yaparken treni kaçırmayalım. Armudun sapı üzümün çöpü  derken "Ben inanıyorum, bu sezon şampiyon olacağız" sözleri ile peynir gemisini yüzdüremez, batarsınız!

Nedim Güngör

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI