İlk kez!

Şampiyonluk adaylarının puanları kaybettiği haftada Beşiktaş, ilk yarıda oynadığı oyunla hem keyif verdi hem de üç puanı aldı.

Sezonun belki de en iyi oyun başlangıcını yapan siyah beyazlılar, belki de daha Ilk yarıda tarihi farkı kaçırdı. 

Bu oyuna rağmen Adem halen istenen düzeyde değil. En büyük avantajı da kendisini zorlayan formasını alacak bir rakibinin olmayışı!

Hiç beklemediği bir Beşiktaş baskısı ile karşılaşan Kayserispor, direnç göstermek için fırsat bulamadı.

Gökhan Gönül, geldiginden bu yana karakter ortaya koyuyor. Futbolu bıraktıktan sonra Beşiktaş'ın onu bırakmaması lazım.

Ligin başında umutsuzluk vaad eden Beşiktaş'tan bugün şampiyonluk iddiası olan Beşiktaş'a geldik.

Burada, Beşiktaş başarılı demek polyannacılık olur. Rakiplerinin de saçma sapan yönetim ve takım planlamasının payı çok büyük!


Beşiktaş'ın yeni yönetimi neredeyse eskiyecek ama hergün Fikret Orman ve yönetiminin yeni hataları karşımıza çıkıyor. Önümüzde mali kongre var ve ibra oylaması yapılacak. Işte bu oylama, Beşiktaş'ın geleceğinin aydınlık olup olmayacağını belli edecek.

Kayserispor, galibiyeti güzel ancak, aldatmamalı. Şampiyonluk havası güzel ancak, hatalar görmezden gelinmemeli. Hoca da 4-1'lik skora güvenmemeli. 


Nedim Güngör 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI