Neden Böyle(r)sin?

Başakşehir karşısında alınan mağlubiyete rağmen oynanan oyundan dolayı umudunu kaybetmeyen Beşiktaş taraftarı ligin zayıf takımı İstanbulspor karşısında güçlü bir youn beklerken taksimetre açılsa beşyüz lira yazacak mesafeden yediği iki golle bir puana razı oldu.

Rakibin ligin başından bu yana sadece iki gol atabilmişken sana iki gol atıyor ve uzaktan!

Kaleci rotasyonu yapayım derken Beşiktaş'ın kalesine gelen her şutun gol olması açıklanabilir, anlatılabilir veya izah edilebilir değil!

Sniperların bile bu kadar yüksek hedef tutturma oranı yokken Ersin'in kalesine bu sene gelen altı şutun altısı da gol oldu! Yönetimin sözleşme yenilemeyi düşündüğü kaleciyi tekrar gözden geçirmesini ve bunu yaparken de ceza sahasına çıkıp saçma sapan bir şekilde kafayla topa müdahale etmesini de izlesinler!

Beşiktaş'ta Josef-Gedson orta sahası kesinlikle olmayacağı ispatlandı!

Beşiktaş'ın Nkoudou'ya mahkumiyetinin başına iş açacağı kesinleşti!

Beşiktaş'ta Welinton'un hiç bir şekilde alternatif olmayacağı bininci kez kesinleşti!

Sonuç olarak bu maçtaki puan kaybı hocaya yazar. Ismael Hoca'nın Beşiktaş'ın hocası olduğunu bilmesi ve oyuna müdahalelerde de kendisini geliştirmesi gerekir.

Beşiktaş bugün hem skor hem de oyun olarak umut vermedi. Milli aranın fayda sağlaması ümidiyle, hedef F.Bahçe maçı ve ak koyun kara koyun belli olacak!

Nedim Güngör

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI