Tekrar Tekrar Avcı Istifa!

Derbide hakem hatalarının konuşulduğu ancak, oyun anlamında yokları oynayan Beşiktaş, G.Birliği'ni farklı yendi!

Sözü uzatmadan, kestirmeden söylemek gerekirse Abdullah Avcı istifa!
Daha maçın başında 10 kişi kalan rakibi karşısında yenik duruma düşen siyah beyazlılar, sahada hiç bir varlık gosteremediler!

Tekrar aynı nakarat, Abdullah Avcı Istifa!
Geçtiğimiz yıllara göre sahaya karakter koyamayan bir Beşiktaş izliyor taraftar ama kenarda teknik direktör sıfatıyla duran vatandaş da izliyor.

Tekrar ediyoruz, Abdullah Avcı İstifa!
Rakibine teslim olmayıp, sürekli karşı kaleyi düşünen bir Beşiktaş izleyerek büyüyen bir nesile, böylesine kişiliksiz bir takım izleten hocaya yazıklar olsun!
Yılmadan bir kez daha, Abdullah Avcı İstifa!
Rakibi 9 kişi kalmış Beşiktaş'ın ilk yarıda kaleyi bulmuş bir tane şutu yokken, saha kenarında var mı yok mu belli olmayan bir hocadan farklı bir şey beklenemez!
Gür bir sesle, Abdullah Avcı İstifa!
Şu maçta, kırmızı kart kararları doğru ancak, G.Birligi oyuncuları gördükleri kartlarla Abdullah Avcı'nın ekmeğine yağ sürdüler.

Tekrar edelim yine, Abdullah Avcı İstifa!
Hangi oyuncuyu konuşsak fayda yok! Diaby bırakın oynatmayı kiralanması kararı bile facia. Gönder saat satsın bundan daha fayda saglar!
Gökhan ve Caner haricindekiler, hoca da dahil Atiba'dan utansınlar. Tabii ki utanma duyguları varsa...
Sonuç olarak, bu iş bu hoca ile olmaz. Istofa edip yönetimin önünü açmalı. Bu rezilliğin yaşanmasına neden olup şimdi ortalarda olmayan Fikret Orman ve ekibini mali kongrede ibra etmek Beşiktaş'a ihanettir!
Ez cümle; Abdullah Avcı istifa!

Nedim Güngör 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI