Eziyet bitti!

Şampiyonluk yarışına çok erken havlu atan Beşiktaş, kabus sezonunu yenilgi ile bitirdi. Ligde oynadığı futbol ve aldığı sonuçlar ile taraftarını büyük hayal kırıklığına uğratan Kartal, kupa ile moral bulmuştu. Kasımpaşa, gücü nispetinde dengeli oynayıp üç puanı iki golle alıp sahadan mutlu ayrılan taraf oldu. Beşiktaş amaçsızca çıktığı maça tutuk başladı. Yedek ağırlıklı kadro, kupa sonrası bonus gibiydi. Ligin sürpriz takımı Kasımpaşa maça gol ile başladı. Devreyi de, önde kapamasını bildi. Da Costa, Fall’ın pasında golünü attı. Henüz 4’üncü dakikada öne geçen ev sahibi ekip, bunu korumasını bildi. Her iki takım futbol adına etkili olamadı. Göze hoş gelen, heyecan veren pozisyonlar olmadı. Aksiyon yaşanmadı. Erken tatil moduna giren futbolcular, maç bitse de; gitsek düşüncesinden öteye geçemedi.

Semih yetmedi

İkinci yarıya Beşiktaş biraz hareketli başladı. Topa sahip olup, skora denge getirmek istedi. Ancak, Cenk, Semih gibi gol beklentisi olan isimler etkisiz kaldılar. Yapılan hamleler de tabelaya yansımadı. Kasımpaşa, orta alanı kalabalık tutup, kontra denemeleri yaptı. 61’de Aytaç’ın pasında Yasin farkı ikiye çıkaran golü attı. Siyah-Beyazlı ekip son bölümde baskı kurdu. Sezonun flaş ismi Semih, 87’de Cenk’in asistinde maçın skorunu belirledi: 2-1

Orhan Yıldırım 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI