Projeler kopya çıktı

Olmaz olmaz demeyin, bu da oldu. Nasıl mı, işte böyle; Galatasaray Spor Kulübü global spor kulüpleri arasında dijital alanda lider konuma gelecek. Dijital Dönüşüm projemiz kapsamında 5 ana başlık belirlendi: Dijital Pazarlama, Sportif Faaliyetler Dijital Karar Destek Sistemleri, Taraftar ve Üye Deneyimi, Yenilikçi Dijital Etkileşim Kanalları, Operasyonel Dijital Dönüşüm. Doğuştan üyelik. Başta kadınlar olmak üzere, üyelere özel emeklilik! Hiç şaşırmayalım! Proje içerik üreticileri yeni geliştirdikleri alanları dönemin Galatasaray başkan adayı, Burak Elmas’a sundular. Burada kısa bölümünü paylaştım. Aynı kişi, aynı projeleri kapsayan içeriği Hasan Arat’a iletti. Arat üstünde bir kaç oynama yapıp açıkladı. Sunulan projede App uygulamasından, 3 sene sonra 1.75--2 milyon Dolar arasında yıllık gelir hedefleniyor. Arat bunu proje tanıtımında yıllık 25 milyon Dolar olarak açıkladı. Dünyada birçok kulüp (Real Madrid, Bayern, M.City.. gibi) benzer uygulama kullanmalarına rağmen, yıllık 3-4 milyon Dolar’ı yakalamış değiller. Aynı içerikte; junior club olarak belirtilen doğuştan kongre üyesi olmak. Bir de üyelere özel emeklilik yer alıyor. İşin özeti; ezeli rekabet, ortak proje!

Adalı: Arat, Çebi’nin kopyası

Başkan adaylarından Serdal Adalı, rakibi Hasan Arat’a sert göndermede bulundu. Adalı, “Son seçimde Ahmet Nur Çebi ile yarıştım. Çebi’nin o dönem uyguladığı algı operasyonunun birebir kopyasını Arat devam ettiriyor. Birbirlerinden farkları yok. Bir yıldır bana, “Gel futbolun başına geç” dedi. Kabul etmedim. Kendisine, benim başkanlığımda eski basketbolcu olduğu için o şubeyi teklif ettim. Şimdi kalkmış mevcut yönetimin devamı algısı yapıyor. Son kongrede karşılarına rakip olarak çıktım. Kendisi neredeymiş? Üyelerimiz boş algılara gelmez. Her şeyin farkındalar” dedi.

Keçeli: Erdoğan’a çıkacağım

Onursal Başkan Süleyman Seba’nın sağ kolu olarak bilinen ve 16 sene birlikte çalışan Metin Keçeli dün basın mensupları ile bir araya geldi. Daha sonra Yıldırım Demirören yönetiminde de görev yapan efsane idareci, kendisine teklif götüren Arat yerine, Adalı ile çalışmayı uygun gördüğünü söyledi. Keçeli, “Arat sadece bir sene, o da Recep Yazıcı görevi bıraktığı için 2. başkanlık yaptı. Yalandan Seba’nın devamı gibi algılar yapılması hoş değil. Kulübün işleyişinden bi haber. Bildiği konularda hizmet etsin. Basketbol ve şirket yönetimi. 20 sene ortalıkta olmayacak. Son seçimin üstünden 3 ay geçmeden adayım diye ortaya çıkacak. Tribünleri kim, neden bu hale getirdi ortada. Fenerbahçe gol yiyor, Riva’ya gidiyor. Galatasaray zaten hep orada, hiç çıkmıyor. Göreve gelir gelmez spordan gelme Cumhurbaşkanımız’a çıkacağım. Bu TFF ile olan sıkıntıyı en tepeden kökten çözeceğim” açıklamasında bulundu.

Erdoğan Demirören kurtardı

Keçeli, ‘1981 yılında 80 milyon borcumuz vardı. Kulübün durumunu kurtarmak için Mehmet Üstünkaya ve Süleyman Seba ile oturup çözüm bulamadık. Erdoğan Demirören’e gittik. Borcun yarısını üstlendi. O bir milattır. Sonrasında oğlu Yıldırım Bey ve Adalı’dan başka karşılıksız bir kuruş veren kim var?’ diye sordu. 

Orhan Yıldırım

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI