Sinameki

Serdar Aziz’in torpili kimden?
Dokunulmazlık verildi de haberimiz mi yok? Maç içerisinde en az 3 kere atılması gereken pozisyonda sarı kart dahi veremedin. İlk devre ve 2. Devre 2 duran topta net penaltı yaptı, VAR’a bile gitmedin. Söylesene Cüneyt sen kimin hakemisin?

Peki ya senin torpilin kimden Hocam?
Beşiktaş’ı bu kadar korkak oynatmaya, bu takımı bu kadar kötü kurgulamana rağmen neden hala bırakıp gitmiyorsun hocam? Maçtan önce çıkıp “Beşiktaş bir bütündür, taraftar siyah giyindi diye ben de giyindim” deme. Böyle süslü laflarla taraftara oynama hocam. Bırak, herkes işini yapsın. Sen takımı oynat, taraftar, taraftarlığını yapar zaten. Taraftar senin neyi, neden giyindiğinden ziyade, takımı nasıl oynattığına bakar. Sen işini yap hocam. Bırak tribüncülüğü başkaları yapsın! Merak ediyorum. Fikret Orman acaba maçı izlerken eseriyle gurur duydu mu? Diaby’yi aldırdığı için mutlu mu mesela? Ya da yarısına 4.5m Euro verdiği müzmin sakat N’koudou’nun zırt pırt sakatlanıp Beşiktaş’a veremedikleri hakkında ne düşünüyor?

Beşiktaş’ın içerisinde bulunduğu sinameki halinden kurtuluşunun tek reçetesi, mümkün olan en kısa sürede Mr. Pepdullah Avcı ile yollarını ayırmaktır. Gayrısı lâfügüzaf.    

ŞAFAK MALATYA 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI