Ahlaksızlar

Kartalhaber.com yazarı Şafak Malatya yazdı...

AHLAKSIZLAR


Olmuyor..

Kazanamıyoruz Vedat ağabey..

Hakemi de yenemiyoruz işte..

Büyük hesapların, küçük adamları bir şekilde set çekiyor önümüze. Türk düşmanlığı had safhaya ulaşmış Belçika’yı altımıza aldırtmadılar yine!


Yakın geçmişe kadar Eurovizyon adında, Avrupa siyasetinin Eurovizyon puanlarına yansıması olan yarışmaya katılırdık.  Çoğunlukla güzel işler çıkartırdık, ama bir şekilde puanlama esnasında komşuculuk oynayan, medeniyet kisvesi altında kafatasçılık yapanlara karşı tek kalırdık. İşte şimdi Avrupa futbolunda aynı senaryo önümüze konuyor. Geçen sene Braga da Fenerbahçe’ye el çektirenler, bu senede Beşiktaş’a Kiev de YETER dedi. Tabiiyeti sabaha kadar sorgulansa netleştirilemeyecek olan İskoç hakem, 29. Dakikada öyle bir senaryo ortaya koydu ki, yazanı belli, uygulayanı cibilliyetsiz. Kısacası bir takımın kaderiyle ancak bu kadar oynanabilirdi.

Hadi bu orta oyununa artık alıştırıldık da, Tolgay ve Oğuzhan’a ne demeli? Daha hangi maçta oynayacaksınız? Daha hangi maçta sazı elinize alacaksınız! Alanyaspor, Kayserispor maçlarını kazandırmakla bu takımda kaptan olamayacağınızı ne zaman anlayacaksınız! Artık ya bu formanın ağırlığını bileceksiniz, ya da muadiliniz bulunduğu an bu formayı bir daha göremeyeceksiniz. Yeter! Size inanan milyonların hisleriyle bu kadar oynayama hakkınız yok.


Onların adaletini gördük. Şimdi sıra ilahi adalette. Neden bir 5-0’lık Chelsea faciasından sonra gelen UEFA kupası daha görmesin ki bu ülke? Neden bu oyunu bir kere daha bozmasın bu ülkenin çocukları? Devre arası yapılacak tek bir G(s)O(s)M(a)EZ hamlesiyle bu mümkün..!

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI