Al Musrati gerçekleri

Beşiktaş'ta 12 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen ve kulüp tarihindeki en pahalı transferlerden biri olan Al Musrati'nin neden yedek kaldığına dair sır perdesi aralandı.

Beşiktaş'ta 12 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen ve kulüp tarihindeki en pahalı transferlerden biri olan Al Musrati'nin neden yedek kaldığına dair sır perdesi aralandı. İşte detaylar:

Neden oynamıyor?

Beşiktaş, transfer çalışmalarının son gününde Ernest Muçi ve Al Musrati'yi kadrosuna katmıştı. Ancak Muçi'nin performansıyla beğeni kazanırken, Al Musrati'nin durumu tartışma konusu oldu. Libyalı oyuncu, Fernando Santos'un teknik direktörlüğünde Başakşehir maçında sonradan oyuna dahil olmuş ancak Samsunspor karşılaşmasında hiç süre almamıştı. Bu durum kamuoyunda "Musrati neden oynamıyor?" sorularını beraberinde getirmişti.

28 yaşındaki oyuncu hakkında gerçekler... 

Fernando Santos'un, transfer öncesinde "Kendisini iyi tanıyorum. Çevre kontrolü yok. Oyunu iki yönlü oynama özelliğine sahip değil" şeklindeki sözlerine rağmen alınmasına tepki olarak Musrati'yi yedek kulübesine çektiği belirtildi.

Fernando Santos'un ayrılmasının ardından ise deneyimli orta saha oyuncusunun geleceği merak ediliyor. Sezonun kalan bölümünde takımı çalıştıracak olan Serdar Topraktepe'nin, Musrati'yi daha fazla forma şansı vereceği ve onu ilk 11'de düşündüğü ifade ediliyor.






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI