Alanyaspor 1-4 Beşiktaş

Beşiktaş, Alanyaspor deplasmanında 4-1 yenerek liderliğe yükseldi

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a konuk oldu.

Maça çok baskılı başlayan ve 5 dakika içerisinde 5 korner kullanan Beşiktaş'ta 6'da Talisca'nın kafasında top kalecide kalırken, aynı pozisyonun devamında Vagner Love Alanya adına net bir gol fırsatından yararlanamadı. 

13. dakikada Quaresma'nın sağdan ortasına iyi yükselen Cenk kafayı vurdu ve Beşiktaş deplasmanda 1-0 öne geçti. 26'da Efecan'ın güzel pasına hareketlenen Vagner Love kaleci Fabri'yi geçti ancak çok yavaş bir vuruş yapınca defans topu uzaklaştırdı.

32. dakikada Quaresma'nın şık hareketleri sonrasında yaptığı ortada Babel kafasıyla topu ağlara gönderdi ancak hakem Alper Ulusoy ofsayt gerekçesiyle golü geçersiz saydı. 

36'da Cenk Tosun sakatlanarak oyundan çıkarken, 3 dakika sonra Tolgay'ın güzel ara pasında topla buluşan Babel önce savunmayı ardından kaleciyi geçerek golü attı ve Kartal'ı soyunma odasına 2-0 önde götürdü. 

İkinci yarının hemen başında Quaresma'nın ortasında ceza sahasındaki müdahaleye hakem 'penaltı' dedi, 48'de durumu 3-0'a getiren Portekizli, gol sevincini Şenol Güneş'le paylaştı. 54'te ise bu kez Alanyaspor penaltı kazandı. Guerrier'in Fabricio ile mücadelesi sonrası yerde kaldığı pozisyonda Alper Ulusoy beyaz noktayı gösterdi. Vagner Love farkı ikiye indirdi: 1-3.

73. dakikada Ricardo Quaresma'nın ortasında Marcelo kafayı vurdu ve skor 4-1 oldu. 77'de Beşiktaş'ta bir sakatlık daha yaşandı. Gökhan Gönül'ün yerini Andreas Beck'e bıraktı. 85. dakikada ise 1 gol, 2 asistle maçın yıldızı olan Quaresma'nın pasında Tosic'in aşırtma vuruşu direkten geri geldi, Beşiktaş maçı 4-1 kazandı.

Bu sonuçla Beşiktaş puanını 41'e yükselterek ligde liderliğe yükselirken, Alanyaspor ise 18 puanda kaldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI