Alimpijevic: Beşiktaş hepimizden daha büyük!

Beşiktaş Emlakjet'in Sırp başantrenörü Dusan Alimpijevic, önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar:

Alimpijevic: Beşiktaş hepimizden daha büyük

Beşiktaş Emlakjet'in Sırp başantrenörü Dusan Alimpijevic, önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar:

Her Şeyi Sıfırdan Kurduk

Alimpijevic, takımı tamamen sıfırdan kurduklarını ve bu hedefe ulaştıklarını belirtti. Başkan, yöneticiler, Genel Menajer ve tüm çalışanların desteğiyle bu başarıyı elde ettiklerini vurguladı. Oyuncuların karakterinden ve işbirliğinden memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Sürekli Değişim

Başantrenör, her geçen gün kendisinin ve oyuncularının daha da değiştiğini belirtti. Akıllı insanların sürekli olarak geliştiğini ve değiştiğini vurguladı. Kendisinin de bu yönde değiştiğini ve geliştiğini söyledi.

Beşiktaş kalıcı!

Hiçbir oyuncunun Beşiktaş'tan büyük olamayacağını ifade eden Alimpijevic, kulübün herkesin üstünde olduğunu belirtti. Oyuncuların ve teknik ekibin geçici olduğunu, ancak kulübün kalıcı olduğunu vurguladı.

Atmosferin Önemi

Alimpijevic, takımın başarısında atmosferin önemine dikkat çekti. İyi bir atmosferin sonuçları olumlu etkilediğini ve takımın performansını artırdığını söyledi.

Taraftarların Enerjisi

Takımın teknik direktörü, özellikle taraftarların yarattığı harika atmosferin oyuncular üzerinde büyük bir etkisi olduğunu belirtti. Taraftarların desteğiyle takımın daha güçlü hissettiğini ve bu sayede daha iyi performans gösterdiğini ifade etti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI