Beşiktaşlı taraftarlar bu habere çok üzülecek!

Beşiktaş Basketbol takımında sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş Basketbol takımında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bu sezon gösterdiği performansla taraftarların yüzünü güldüren basketbol şubesinde yine radikal değişimler yaşanacak gibi. Ligde Anadolu Efes ve Fenerbahçe BEKO'nun ardından üçüncü sırada yer alan Kara Kartal, Euro Cup'ta yarı finale çıkma başarısı göstermişti. 


Dusan Alimpijevic'le yollar ayrılıyor!

Beşiktaş yönetimi, taraftarların sevgilisi haline gelen Baş Antrenör Dusan Alimpijevic'le geçtiğimiz hafta gelecek sezon için görüşme yaptı. Sırp teknik adam, sezon ortasında kendisine Beşiktaş yönetimi tarafından gelecek sezon için Euroleague'de mücadele  sözü verildiğini ancak bunun bir girişimde bulunulmadığını gözlemlediğini söyledi. 


Şok yanıt 

Beşiktaşlı yöneticilerin yeni sözleşme teklifini geri çeviren Dusan Alimpijevic, iki Euroleague takımıyla görüşmelerde bulunduğunu, gelecek sezonda Beşiktaş'ta kalmasının zor olduğunu iletti. 


İlk aday Sarıca 

Alimpijevic'ten istediği yanıtı alamayan Beşiktaş Yönetimi, yeni sezonda çalışacağı teknik adam için alternatif isimlere yöneldi. Başkan Hasan Arat'ın Pınar Karşıyaka'yı çalıştıran Ufuk Sarıca ile görüşmelere başladığı belirtildi. Sarıca'nın Beşiktaş'ın teklifine olumlu yaklaştığı, Alimpijevic'le yolların ayrılması durumunda büyük ihtimalle siyah-Beyazlı takımın başına geçeceği öğrenildi. 

Gelişmeler kartalhaber.com'da... 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI