Hasan Arat'tan EuroLeague sözü

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda EuroLeague süreciyle ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda EuroLeague süreciyle ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Arat, geçen hafta EuroLeague CEO'suyla yaptığı görüşmeden bahsederek, Beşiktaş'ın hala EuroLeague için bekleme listesinde olduğunu belirtti. EuroLeague'e katılma isteklerinin bu sene gerçekleşmemesi durumunda gelecek sene mutlaka EuroLeague'de olmak istediklerini ifade etti. Beşiktaş'ın basketbolda Avrupa Ligi'ne olan tutkusunun bitmediğini ve vazgeçmeyeceklerini vurguladı.

Başkan Arat, teknik imkanların uygun olması halinde EuroLeague'e katılabileceklerini dile getirdi. Şu anda Beşiktaş'ın EuroLeague'e katılma listesinde olduğunu net bir şekilde bildiğini ve kulübün wildcard için hazır olduğunu ifade etti. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI