Alimpijevic: Sarıca'ya saygımı herkes biliyor

Beşiktaş Basketbol takımı Baş Antrenörü Dusan Alimpijevicfarklı karşıyaka galibiyeteninin ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Emlakjet'in Pınar Karşıyaka karşısında 115-66'lık skorla 49 sayı farkla kazandığı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi maçının ardından koç Dusan Alimpijevic şu açıklamalarda bulundu:

"Takımımın bu galibiyeti elde etmesinden dolayı çok mutluyum. Herkes Ufuk Sarıca ve Pınar Karşıyaka'ya olan saygımı biliyor. Onlar yıllardır inanılmaz takımlar kuruyorlar ve Türkiye Ligi için çok önemli bir konuma sahipler.

Takımımızın maça ilk dakikadan son saniyeye kadar çok ciddi bir şekilde yaklaşması beni gururlandırdı. Ayrıca sakatlık yaşamadan bu maçı tamamlamak da önemliydi. Bu maçta oyuncularımın dakikalarını da dengeli bir şekilde dağıtarak, önümüzdeki JL Bourg maçına nasıl hazırlanmamız gerektiğini de görmek istedik."


Jonah Mathews: ‘BKT EuroCup’ta finale çıkmak istiyoruz’

“BKT EuroCup’ta finale çıkmak istiyoruz. Salı günü oynayacağımız maçta da ciddi oynamamız lazım. Takım olarak iyi oynadık. Gençlerimiz iyi oynadı. Bu şekilde oynamaya devam etmemiz gerekiyor.”


Derek Needham: ‘Takım benim enerjimden beslendi’

“Geçen hafta bir sakatlığım vardı. O beni biraz zorladı ama şimdi iyiyim. Maça iyi başladık. Takım benim enerjimden beslendi. Sonrasında da iyi iş yaptık. Bunu bir seri maç olmasından dolayı çok mutluyum. BKT EuroCup yarı final serisini kendi sahamızda taraftarımıza izleteceğimiz için de ayrıca çok mutluyum.”







EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI