Beşiktaş 2-1 İstanbulspor (Maçın özeti)

Süper Lig'de 4 maçtır galibiyet alamayan Beşiktaş, lige verilen arada bir diğer Süper Lig ekibi İstanbulspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. İşte detaylar (BJK Haber)

Süper Lig'de 4 maçtır galibiyet alamayan Beşiktaş, lige verilen arada bir diğer Süper Lig ekibi İstanbulspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanan mücadeleyi Siyah-beyazlı takım geriden gelerek 2-1 kazandı.

Süper Lig'de son olarak Başakşehir ile 1-1 berabere kalan ve galibiyet hasreti 4 maça çıkan Beşiktaş, hazırlık maçında İstanbulspor ile karşılaştı.

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanan mücadele 2-1 Beşiktaş üstünlüğüyle sonuçlandı.

İstanbulspor'u öne geçiren golü 26. dakikada Vorobjovas atarken Beşiktaş'ın sayılarını 75'te Enes Çinemre ve 85'te Cenk Tosun kaydetti.

İstanbulspor'un Traore ile 90. dakikada kullandığı penaltıda Ersin Destanoğlu gole izin vermedi.

Beşiktaş'ta uzun süreli sakatlığını atlatan ve Başakşehir maçında kadroya giren Oxlade-Chamberlain, İstanbulspor maçının ikinci yarısında süre buldu.

BEŞİKTAŞ İLK 11: Ersin, Baran, Tayyip Talha, Worrall, Umut, Amartey, Demir Ege, Chamberlain, Emrecan Terzi, Muleka, Cenk.

İSTANBULSPOR İLK 11: Alp Arda, Duhaney, Deli, Mehmet, Coly, Sambissa, Vorobjovas, Loshaj, Mamdou, Vefa, Emir Kaan

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI